{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.072 visninger | Oprettet:

Er vi hvalpeklar? {{forumTopicSubject}}

Hej alle HG'ere..

Vores hvalp blev født igår, og skal ned til opdrætter og se den på søndag! Glæder mig så meget smiley Det er en langhåret collie fra en DKK opdrætter, og vi skal have en zobel tæve.
Vi skal jo så hente hvalpen om ca. 8 uger.

Hvad vi har på indkøbssedlen:
- Kurv
- Tæpper
- Mad + vandskål
- Legetøj
- Halsbånd + hundetegn
- Sele
- Snor
- Tyggeben/godbidder
- Kamme/børster/shampoo
- Rundel/indhegning hvor der skal være åbent så den har et fristed
- Bur/transportkasse
- Hundeposer
- Foder, alt efter hvor meget vi får med fra opdrætter

Dog mangler vi at tegne en forsikring. Vi vil nok gerne både have ansvar- og sygeforsikring. Hvad har i andre? Og hvad koster det ca.? Jeg er selv forsikret gennem Codan, men har faktisk slet ikke lige tjekket om de har nogle forsikringer endnu.

Og så mht. træningen af alene hjemme osv.:
Min kæreste skal afspadsere 6 dage på arbejdet, og jeg skal så i skole de 6 dage. I uge 24 har jeg en ugeeksamen der skal skrives hjemme - i gruppe. Vi er kun to i vores gruppe, så derfor skal min veninde herud når vi skriver. På det tidspunkt har vi haft hvalpen i 8 dage ca. - Er det for tidligt at lukke fremmede ind? Vi skal jo sådan set bare arbejde, så den får ro og de tisseture den skal have..
Efter den eksamen har jeg så sommerferie - den varer fra sidst i juni til først i september så vi har masser af tid til at træne alene hjemme. Hvornår bør jeg gå i gang? Hvad er sundest? Når jeg nu er så heldig at have så lang tid sammen med min nye hvalp, vil jeg jo gerne tage tingene i hundens tempo så vi får succes.

Hundetræning/hvalpemotivation vil vi også gerne gå til.. Har skrevet til DKK kreds 7, men har intet svar fået?
Kender i gode steder at træne med sin hvalp i Aalborg? Har både fået foreslået DKK og noget socialiseringstræning ved Maxi Zoo.
Er det godt eller skidt for hunden måske at deltaage begge steder?

- Mvh. Marie (en glad kommende hundeejer :-D).


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Er vi hvalpeklar?
  • #1   4. apr 2013 i lyder da hvalpe klar og i har jo 8 uger endnu smiley tillykke med jeres kommende hvalp et fif her fra er rondalon spray det bruger jeg til de uheld der kan ske inden for det kan bruges på gulv og tæpper det fjerner lugt smiley jeg sys hurtigt du mærker på hvalpen om det er okay med besøg og om den er klar smiley jeg begyndte alene hjemme træning da hun var faldet godt til så begyndte jeg meget stille og roligt og hun tog det rigtig pænt smiley jeg har pt kun ansvars forsikring ved gf og giver ca 360 i året smiley

  • #2   4. apr 2013 Sara k: Tak smiley Rodalon er hermed føjet til indkøbslisten. Har hørt at folk også bruger kartoffelmel? Suger det det op??
    Ja håber jeg da bare kan lade sig gøre, for jeg SKAL jo bare skrive den eksamen :(!
    Okay det var da ikke meget :-D.. Troede egentlig at det var dyrere, men nu er jeg også vant til at forsikre hest. Haha ;-)!


  • #3   4. apr 2013 Forebyggelse af tæger/flåter - tægetang må nok også hellere komme på listen!

  • #4   4. apr 2013 Maria B: Man bruger kartoffelmel først hvis man har gulvtæppe, det suger det nemlig op som du skriver smiley
    Held og lykke.
    Dejlig i er så godt forberedt...


  • #5   4. apr 2013 Det er desuden ikke ansvarsforsikringen der er den dyre, men sygeforsikringen, det er den der smider den opad. Så hvis du skal have begge, så regn med ca. 1500-2000 om året.

  • #6   4. apr 2013 Jeg betaler ca. 1500 hos Agria incl. alt.

  • #7   4. apr 2013 Vi har trægulve i hele hytten smiley ..
    Åh ja, ved ikke hvor forberedt man lige føler sig, egentlig :P!
    Ja, men det kan nok betale sig at give til sygeforsikringen HVIS man skulle være uheldig.. For ellers kan man jo risikere at skulle betale en kæmpe regning på et tidspunkt man måske ikke har så mange penge på bogen, og jeg nægter bare at sige farvel til min hund pga. penge...
    synes egentlig heller ikke 1500 pr. år er så slemt så smiley


  • #8   4. apr 2013 tillykke med din kommende hvalp. husk masser af køkkenrulle smiley

    du skal sørge for at fortsætte socialiseringen af din hvalp ret hurtigt efter du har fået den. I små doser, skal den præsenteres for forskellige mennesker, dyr, steder, lugte lyde o.s.v, men det kan din avler helt sikker fortælle mere om
    god fornøjelse med den


  • #9   4. apr 2013 Tak :-D..
    Ja, hun sagde at alt den skulle være vant til skulle den havde mødt fra den er 8-12 uger gammel :). Så der bliver masser at se til, men den skulle jo nødigt blive stresset :P!



  • #11   4. apr 2013 Tusind tak :-D.
    Tænkte jeg også, men hun fortalte at hundene er vant til, at der altid kommer og går fremmede i huset. Hun har mange hunde, og nogle gange har de flere kuld hvalpe på samme tid. Dog er hun meget seriøs opdrætter, og jeg stoler rigtig meget på at hun har styr på tingene.. Ved ikke hvor meget vi skal have med hvalpene at gøre andet end at kigge på søndag. Og tale med hende om hvordan tingene skal foregå fra nu af, og så lige se vores nye lille hvalp.
    Men tæven har haft kuld før (1-2 kuld tror jeg), og tror aldrig hun ville tillade besøg hvis det stressede hende.


  • #12   4. apr 2013 Vi har Berta forsikret i Dyrekassen Danmark, betaler 1856,- Det er for udvidet ansvar, sygeforsikring og livsforsikring.

    Jeg ved ikke, om de sætter pris efter race?


  • #13   4. apr 2013 Okay tak Kicki B, vil lige undersøge de forskellige priser smiley

  • Mona Ø
    Mona Ø Tilmeldt:
    mar 2013

    Følger: 2 Emner: 8 Svar: 101
    #14   4. apr 2013 Rigtig god liste og ville personligt selv tilføje :

    - Finde en rigtig god dyrlæge i nærheden hvor man selv bor
    - Købe eller låne bøger om hunderacer

    Så man forberedt smiley

    Tillykke herfra......


  • #15   4. apr 2013 Vil fraråde at i vælger Codan, hvis i ønsker sygeforsikring på hunden... Den dækker ikke særlig godt, og ophører når hunden fylder 10 år.

    Jeg vil anbefale Almindelig Brand, Agria eller Dyrekassen.


  • #16   4. apr 2013 Jep. Havde egentlig ikke helt tænkt på det med dyrlæge.. Til hesten har vi brugt flere forskellige alt efter hvad det var. Min gamle hund, som bor hos mine forældre, har vi altid brugt den samme dyrlæge i de 11 år vi har haft hende. Dog synes jeg deres priser er lidt høje, men vi har været glade for at være der, så pengene er der ikke rigtig blevet tænkt på.
    Jeg har allerede bøger om racen, træning, hvalp osv. Så synes jeg har læst det jeg kan :-P.. Og alt hvad jeg har kunnet finde om racen - dog stemmer det ikke altid HELT overens med hvad opdrætter fortæller om hendes oplevelser af racen..


  • #17   4. apr 2013 Tanja: Tak for rådet! smiley

  • #18   4. apr 2013 kartoffelmel er til gulvt tæpper og ja masser af køkken rulle eller wc papir smiley lige en ting mere så desværre skal du nok også tilføje loppe kur da der rundt omkring er rigtigt mange lopper og det må de først få når de ikke dirre hos moren mere så det er jo ved 8 uger og op efter de må få det smiley og rondalon på spray gør ikke dit gulv glat smiley

  • #19   4. apr 2013 så du havde trægulv da har jeg ikke prøvet men på vinyl og klinker gør det ikke gulvet glat smiley

  • #20   4. apr 2013 er det fra kennel kivas eden? smiley

  • #21   4. apr 2013 Joan: Ja det er fra kivas eden :-)!! Og vi glæder os bare så meget.
    Negleklipper - ja det skal tilføjes. Hun går meget op i, at hvalpene lærer at blive redt og sådan mht. Pelspleje, negleklipning, kigge i ører, mund osv. Fordi hun går på udstilling :-). Så det vil hun allerede være gået i gang med. Skønt.
    Ormekur og loppekur er også tilføjet men mener hun talte om at man fik noget med i "hvalpepakken" - det skal vi lige have talt om :-). Tak for jeres svar.
    I får da lige et billede af de små skønne skabninger


    profilbillede
  • #22   4. apr 2013 smiley

    profilbillede
  • #23   5. apr 2013 åhh hvor er de dejlige.der skal i nok blive tilfredse,vores gemma er fantastisk...og faldt nemt til selvom hun var vant til rigtig mange hunde og hundegård indtil eftermiddag,ca.og så ind i huset allesammen.det er super skønne hunde de har og de bruger tiden til at præge dem,gemma kunne ikke være bedre ;O)

  • #24   5. apr 2013 Det lyder dejligt smiley vi glæder os som gale!!

Kommentér på:
Er vi hvalpeklar?

Annonce