Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Samle kommode 400 kr.
  • Skifte cover til lampe i loft 500 kr.
  • Utæt afløb i køkken 1.500 kr.
  • Sæt en loftslampe op i udtaget 400 kr.
  • Cykelkæde 475 kr.
  • Tømrer til reparation og ophængning af badeværelses skab 1.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  kajkage
  • Mona Ø
    Mona Ø Tilmeldt:
    mar 2013

    Følger: 2 Emner: 8 Svar: 101
    #1   11. apr 2013 http://youtu.be/aWxCx11nHUs

  • #2   11. apr 2013 ved hvordan man lave dem bare ikke opskft på det


  • Mona Ø
    Mona Ø Tilmeldt:
    mar 2013

    Følger: 2 Emner: 8 Svar: 101
    #3   11. apr 2013 Læs beskrivelsen smiley

  • Mona Ø
    Mona Ø Tilmeldt:
    mar 2013

    Følger: 2 Emner: 8 Svar: 101
    #4   11. apr 2013 (5 cm i diameter, ca. 20 stk.)
    (3 cm i diameter, ca. 30 stk.)
    Det anbefales at se filmen hvor Lise viser hvordan kagerne dekoreres.

    Mazarinkagebund
    260 g smør
    260 g sukker
    3 æg str. M/L
    150 g hvedemel
    50 g kartoffelmel
    1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
    1 pose (50 g) Dr. Oetker Hakkede mandler
    ½ dl kogende vand
    1½ tsk. Dr. Oetker Mandelaroma

    Italiensk marengssmørcreme fyld
    5 pasteuriserede æggehvider
    60 g sukker
    230 g sukker (til sukkerlagen)
    0,6 dl vand (til sukkerlagen)
    500 g blødt, usaltet smør, stuetemperatur
    1 pose Dr. Oetker KageMousse med jordbærsmag

    Overtræk
    500 g Marcipan
    Dr. Oetker Grøn konditorfarve
    Dr. Oetker Rød konditorfarve
    Dr. Oetker Farvet Dekorationsglasur
    (alternativ pasteuriseret æggehvide blandet med flormelis – som vist på filmen)
    Dr. Oetker Chokoflakes

    Det kan anbefales at anvende plastikhandsker og husholdningsfilm når kagerne skal samles.

    Tilberedning:
    Mazarinkage bund
    Rør smør og sukker blødt og cremet. Tilsæt æg et ad gangen og rør godt ved højeste hastighed. Sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver i dejen og rør dejen sammen med mandler, vand og aroma.
    Kom dejen i en stor smurt bradepande, dejen skal være omkring 2 cm høj når kagen er bagt. Alternativ kan kagen bages i en rund kageform, og herefter deles på samme måde som lagkagebunde, ved hjælp af en tråd eller paletkniv.
    Bag bunden til den er gylden brun i ca. 25-30 minutter ved 175C. Mærk efter med en gaffel om kagen er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er bunden ikke bagt færdig.
    Lad kagebunden afkøle på en bagerist.

    Italiensk marengssmørcreme fyld
    Pisk æggehviderne stive og tilsæt herefter 60 g sukker. Lav en sukkerlage ved at give sukker og vand et opkog til det blive tyk flydende. Sukkerlagen tilsættes æggehvidemassen i en tynd stråle mens der piskes ved høj hastighed. Fortsæt med at piske til massen er næsten kold (smørret må ikke smelte når det tilsættes). Tilsæt Tilsæt smør og pisk ved mellem hastighed til massen er jævn og ensartet. Tilsæt KageMousse pulver og rør det godt ind i massen.
    Overtræk
    Ca. 50 g af marcipanen tages fra og blandes med rød konditorfarve. Den anden del af marcipanen blandes med grøn konditorfarve. Bliver marcipanen for våd tilsættes flormelis. Opbevar marcipanen i en pose så den ikke bliver tør.

    Kajkager fremgangsmåde:
    Udstik små, runde bunde af mazarinkagen i størrelsen ø 5/3 cm, anvend fx et glas eller kop.
    Kom marengssmørcremen i en sprøjtepose og sprøjt et højt lag på bunden ca. 5 cm.
    Stil toppende i køleskabet i minimum 20 minutter.
    Tag en kugle af den grønne marcipan og rul den i et stykke husholdningsfilm. Opbevar altid den marcipan der ikke arbejdes med i en pose.
    Læg den udrullede marcipan over Marengssmørcreme-toppene og skær overskydende marcipan væk med en kniv.
    Lav en mund ved at skære et snit over midten af kagen og lav øjne med hvid dekorationsglasur og chokoflager. Giv eventuelt kagen en sløjfe, tunge eller et helt tredje udtryk – her er det kun fantasien som sætter grænsen.


  • #5   11. apr 2013 Her er Jordbærmoussen smiley
    http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=18954


  • #6   11. apr 2013 hvad med en smørcreme den rigtigt

  • #7   11. apr 2013 til linsedejen skal du bruge, æg, flormelis, mel og smør/margarine (du kan evt dividere denne ned som vi bruger i bageriet. 5kg flormelis, 10 kg margarine, 15kg æg og 1500g æg)

    Marzarinmassen. Bitter (marcipan), æg, flormelis.

    smørcreme: smør, rød jorbærsmag/farve, æg og sukker.


    du ruller linsedejen ud i en smurt bradepande (husk bagepapir i bunden) og fylder så marzarinmasse til kanten, bages af ved 220g i ca 35-30 min
    Håber det hjalp lidt.


  • #8   11. apr 2013 mmmm kajkage smiley

  • #9   11. apr 2013 Der er også den her:

    Smørcreme:
    100 g. smør
    1.75 dl. flormelis (sigtet)
    2tsk. mælk, rød frugtfarve, vanille- eller jordbæressens

    Smørret piskes i en mellemstor skål med en håndmixer, til det er glat. Tilsæt flormelis og mælk og bliv ved med at piske, til det er let og cremeagtigt. Farves med rød frugtfarve og smages til med vanille eller jordbæressens.


  • #10   11. apr 2013 Jeg har aldrig smagt en Kaj kage smiley

  • #11   11. apr 2013 Det er en fejl i din opdragelse Janni smiley

    Den er så klam, at den skal smages smiley


  • #12   11. apr 2013 Det er virkelig den mest vamle kage i verden.... Fy for pyffer!

    Jeg lavede min egen version til min fødselsdag sidste år. En hindbær cupcakedej med rød pastafarve, grøn creme cheese frosting på som ansigt og hvid og sort creme cheese frosting som øjne.


    profilbillede
  • #13   11. apr 2013 Jeg skal ud og handle i morgen. Der går jeg på Kaj kage jagt så!!! smiley Nu skal det være.

  • #14   11. apr 2013 Fik lige en Kajkage til te'en i dag. smiley

  • #16   11. apr 2013 Uh jeg må i Kvickly i morgen!

  • Mona Ø
    Mona Ø Tilmeldt:
    mar 2013

    Følger: 2 Emner: 8 Svar: 101
    #17   11. apr 2013 Synes ellers man langsomt er gået væk fra salget af kajkager i diverse bagerier smiley

Kommentér på:
kajkage

Annonce