{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
813 visninger | Oprettet:

Nogen adfærdshalløjer der søger 'øve-hunde'? {{forumTopicSubject}}

Ok, længere historie smiley
Min veninde har en veninde, som har fået fejlprogrammeret sin hund - og som selv trænger til en grundig omskoling. Hendes veninder har forgæves forsøgt at trænge igennem, men uden held - så nu har vi snakket om at være ophavsmænd til at nogen med mere teori og praksis måske får hul igennem (men vores økonomi er altså ikke til det helt store,desværre).

Lidt om hunden.
Det er en pekingeser/chihuahua, og som sådan sød nok.
Problemet ligger i at den er blevet pylret ihjel, og ikke fået lov til at gøre sine egne erfaringer og lært at være en hund. Så den bestiller ikke andet end at sende dæmpende signaler.. eller osse bruger den at angreb er det bedste forsvar, når man er usikker.
Kondi har den ikke ret meget af, for mor bærer åbenbart en hel del på hende. Vi har sågar hørt de pæne ældre hundedamer spørger 'er det ikke den hvor ejeren hele tiden bærer på den', suk. Ejer er så ikke teenager, men en velvoksen trunte med teenagedatter.
Den lille vuf har så ikke nogen sikker havn at søge imod, for mor øger jo altså hendes usikkerhed.

Det er sgu lidt synd for den lille vuf, at den faktisk ikke har opdaget alle glæderne ved at være en hund.. fordi den er blevet pakket ind i vat og pyller.

Findes der en kyndig person, er ikke koster spidsen af en jetjager, som kunne tænke sig at lære vuffens mor lidt om hundens signaler osv?

Vi bor alle i Albertslund.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nogen adfærdshalløjer der søger 'øve-hunde'?
Kommentér på:
Nogen adfærdshalløjer der søger 'øve-hunde'?

Annonce