{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
735 visninger | Oprettet:

Vedr. De 11 hvalpe.... {{forumTopicSubject}}

FRA DKK!

Efterlysning af 11 rottweilerhvalpe og deres mor!
11 rottweilerhvalpe på 5 uger og deres mor er tirsdag den 8. august fjernet/stjålet fra en ejendom ved Fårvang uden for Silkeborg.

Særlige omstændigheder gjorde at hundenes ejer havde hundene opstaldet alene på gården. Dansk Kennel Klub (DKK) blev via Dyrenes Beskyttelse (DB) opmærksom på hundene og de utilstrækkelige forhold de gik under. I et hurtigt og konstruktivt samarbejde mellem DB og DKK – og hundenes ejer – blev der allerede samme dag iværksat en handlingsplan, der skulle sikre alle hundene bedre forhold den efterfølgende dag. Men denne plan nåede ikke at blive sat i værk, for samme aften/nat blev tæven og de 11 hvalpe på 5 uger stjålet fra ejendommen.

Dansk Kennel Klub hjælper nu med at efterlyse disse hunde. Tæven er øre-tatoveret med nr. 708520. Hvalpene er endnu ikke ID mærket. Hvalpene kræver særlig omhyggelig socialisering de næste 3-7 uger og tiden er knap. Hjælp os med at finde tæven og hvalpene så de kan blive taget hånd om.

Har du oplysninger om rottweilerne eller deres forsvinden så kontakt venligst Silkeborg politi 87 23 14 48 eller DKK’s adfærdskonsulent Lise Lotte Christensen mobil 20 66 81 00.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vedr. De 11 hvalpe....
Kommentér på:
Vedr. De 11 hvalpe....

Annonce