{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.993 visninger | Oprettet:

Diskusprolaps {{forumTopicSubject}}

Eddie har IGEN fået en diskusprolaps (han havde en for ca 5 mdr siden). Denne gang er det dog meget slemt. Hvis han ikke har det bedre inden torsdag skal han opereres og dyrlægen virkede ikke lige så optimistisk som sidst.

Har i selv eller kender i nogen hunde der er blevet opereret for en diskus? Jeg ville meget gerne vide lidt om hvad jeg kan regne med at forvente fremover, hvis det ender med en operation. Og hvad har i betalt for det? Det er ikke fordi det skal komme an på prisen overhovedet, jeg er af den forståelse at det ikke er noget der ødelægger hans livskvalitet på sigt, så jeg er ikke i tvivl om at han skal opereres, han er jo kun 3 år og skulle gerne have rigtig mange år endnu.. Dyrlægen sagde dog at jeg skulle gøre op med mig selv om det var aflivning eller operation, for hvis det slet ikke er blevet bedre skal det vist gå hurtigt..

Er der nogen der ved hvor det ville være billigst at få det gjort? Omkring Horsens/Vejle.. Kører gerne et stykke, men ikke alt for langt. Det skal selvfølgelig også være et godt sted, betaler gerne lidt ekstra for at være sikker på "kvaliteten" af operationen, men er på su, så pengene er nogle jeg skal låne og derfor ville jeg godt finde det sted der er billigst (af de gode steder).. Håber nogle kan hjælpe mig..
Og hvis der er nogen i området der har et lille hundebur til salg eller bare til låns, så kunne jeg virkelig også bruge det, da han jo skal holdes fuldstændig i ro.. (Ved godt det sidste burde være under marked)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Diskusprolaps
  • #1   19. aug 2013 Jeg har et bur faktisk 2 men de er i KBH? Og min venindes gravhund blev opereret for det og det kostede 30.000kr smiley

  • #4   19. aug 2013 Puha, 30.000.. Dyrlægen sagde at jeg skulle regne med 10-15.000??

    Mhm.. Buret må helst ikke være for stort.. Hvor stort er det ca?(:
    Jeg ringer til Kolding og hører ad ang. priser.. Jeg havde egentlig tænkt mig at ringe til en masse forskellige, men det er altid rart at tage andres oplevelser med i overvejelserne (:


  • #7   19. aug 2013 Vi sku ha givet 35000 for dinas operation. Valgte dog at aflive.

    Ønsker dig og din hund knæk og bræk! smiley


  • #8   19. aug 2013 http://www.dyrlaege-pedersen.dk/ i vejle

  • #9   19. aug 2013 Min mormors franske bulldogblev opereret for sådan en... Han var lam i sine bagben bagefter... Han kunne en smule med dem men ikke ret meget. Jeg ville nok hører hvad dyrlægen forventer fin hund kan bagefter og så tage stilling derefter. Personligt ville jeg ikke gøre det hvis hunden bliver Lam efterfølgende... God bedring til vovsen og så håber jeg det er noget der kan hjælpes

  • #10   19. aug 2013 Ved Pedersen indlægger de ikke derfor er det billigt smiley bare så du er klar over du nærmest får en sovende hund med hjem igen smiley

  • #11   19. aug 2013 Okay, tak for svar (:
    Jeg har lov at låne et bur på ubestemt tid, fra hende jeg har købt ham af, det er ikke så langt væk (: men mange tak for tilbuddet.


  • #13   19. aug 2013 Falkor er opereret for en diskus for 2 år siden.

    Jeg fik ham scannet og opereret i Århus - selve operationen+scanning løb op i omkring 17-18.000 men husk på det er en stor, meget stor hund.
    Jeg kan klart anbefale Århus, jeg fik super god behandling og Falkor kom hjem og var det ikke for såret så ville man ikke vide han var opereret.
    Det skal lige sige det var inkl. indlæggelse fra tirsdag til lørdag.


  • #14   19. aug 2013 Jeg tror ikke Pedersen operere for diskus, det har han vist ikke klinik nok til

  • #15   19. aug 2013 Nej, jeg syntes heller ikke lige det så sådan ud på hjemmesiden..

    Jeg læste på århus' hjemmeside at de vist var specialiseret indenfor diskus og rygoperationer i det hele taget, så de er i hvert falde med i overvejelserne, men jeg ringer rundt til nogle forskellige i morgen (:


  • #16   19. aug 2013 Åhhh Mia, det er jeg godt nok ked af at høre, håber virkelig det bliver bedre inden torsdag. Krydser så meget fingre for lille Eddie smiley

    Prøv at tage kontakt til Århus Dyrehospital og snak med Lars deroppe. Han skulle være ret dygtig.

    Angående bur har jeg et du må låne, ved bare ikke om det bliver for stort, det er 70 i længden. Der ville godt kunne stå fx en lille kurv og en skål med vand og foder.?

    Ellers kig nede i Netto, du ved ved den gamle Føtex, de havde nogle bure på tilbud til en 50'er, ved ikke om de stadig har det.

    Krydser virkelig alt Mia. Kom lige med en Update på det hele ikke. Kram fra os.


  • #17   19. aug 2013 Min veninde Liv har fået opereret sin storpuddel Kiwi for det. Hun er herinde. Er sikker på du godt kan skrive til hende..

  • Lene N
    Lene N Tilmeldt:
    jul 2013

    Følger: 1 Hunde: 2 Svar: 1
    #18   20. aug 2013 Vores Luffe led desværre også af diskusprolapser og vi måtte desværre tage den tunge beslutning at sige stop for hans skyld, da det var samme besked vi fik ved 4 forskellige dyrlæger...der ville ikke være nogen garanti for operationen ville hjælpe og i hans tilfælde ville der måske ikke gå længe før der ville være en ny og da hans ryg låste sig helt fast hvor dyrlægen og kiropraktor heller ikke kunne få låst den op valgte vi at sige stop, så han ikke skulle have flere smerter...
    Ang. operation fik vi den besked at det ikke var sikkert han ville kunne bruge sine bagben bagefter... smiley
    Prisen for operation og scanning var vi ligeglade med men fik oplyst at det ville ligge et sted imellem. 25-28000 kr. ialt. (Pris på Sjælland)


  • #19   20. aug 2013 Mette, jeg har lånt et bur af Pia til jeg får købt et selv, men mange tak for tilbudet (: jeg skal nok sende en sms på torsdag når vi har været ved dyrlægen..

    Det virker som om det er meget forskelligt hvilke udsigter en hund har efter operation, så det er nok noget dyrlægen skal vurdere på torsdag, så må jeg tage den derfra.. Men jeg skal være helt sikker på at han ikke får det godt igen efter operation før det bliver valgt fra, så det ender nok med det, hvis det går så galt, krydser stadig fingrer for ham (:


  • #20   20. aug 2013 Oki Mia, det bare i orden, dejligt du kunne låne et af Pia, ellers siger du ihvertfald bare til smiley Jeg krydser virkelig alt for søde lille Eddie, hvor er det bare irriterende han skal have problemer med det smiley Men ja skriv endelig når du ved mere.

  • #21   20. aug 2013 Jeg ved ikke så meget om det. Men her står noget om økonomisk hjælp til dyrlægeregning. Måske når du er studerende kan du få lidt hjælp et eller andet sted. Ved godt det ikke er pengene der er afgørende for din beslutning. Men måske er der lidt hjælp at hente ved lidt fonde, når du står i den situation som du gør.

    http://www.123hjemmeside.dk/mallingdyrehospital/23061284


  • #22   20. aug 2013 Ja, jeg tænkte godt på det, du har jo nævnt det før og jeg læste også om det sidst, der blev det jo bare heldigvis ikke aktuelt (:
    Men tak, nu skal jeg ikke selv til at lede efter hjemmesiden igen (:

    For lige at opdatere:
    Han går uden at vælte nu, men stadig lidt ustabilt. Han tisser uden problemer. Han er rigtig god til at holde sig i ro, men jeg kan godt mærke at han er begyndt at kunne lidt mere, så jeg skal lige være lidt efter ham for at han ikke går for meget rundt, da buret er til den store side.. Hvis det bliver et problem stiller jeg nogle puder op af siderne, så der ikke er så meget plads (:


  • #23   21. aug 2013 Dejligt det går fremad Mia smiley Åhhh X'er fingre for det bliver ved at gå fremad smiley

Kommentér på:
Diskusprolaps

Annonce