{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.452 visninger | Oprettet:

HUD MIDER..(advocate) {{forumTopicSubject}}

hej med jer..

jeg har en hund, der har fået konstateret hudmider, han startede op på behandling i mandags, med noget der hedder: advocate.. jeg syntes kløen forsvandt lidt, men de sidste to dage er kløen kommet igen, bare os i ørene nu, hvor det før kun var poter/mave..:/

hvad er jeres erfarring med advocate?

Hvor langtid gik der før behandlings midlet virkede hos jer..?

Dyrlægen er med inden over, jeg har bare brug for at høre nogen forskellige erfarringer..

tak for svar..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HUD MIDER..(advocate)
  • #1   8. sep 2013 Er det skab din hund har fået konstateret?

    Kender ikke advocate, men mener der er andre behandlings muligheder til bekæmpelse af skab..


  • #2   8. sep 2013 nej det er ikke skab.

  • #3   8. sep 2013 Hvor lang tid siden er det du har givet ham behandlingen???

  • #4   8. sep 2013 som skrevet i mit opslag, så startede vi på det i mandags, så knap en uge siden..:)

  • #5   8. sep 2013 Hvilken type hårmider er der tale om?

  • #6   8. sep 2013 jeg har lige kigget mine papir igennem, for kunne ikke huske det, og det eneste der står er at han er teste positiv for hårsækmider mal.. måske de hedder mal? eller måske det er en forkortelse for det de hedder.

  • #7   8. sep 2013 Der skulle være mere effektive behandlingsmuligheden end advocate når der er tale om hårsækkemider... Jeg ville få ham til en hudspecialist hurtigst muligt! Hårsækkemider er noget fanden har skabt, og de kan være umulige at komme af med, så korrekt behandling fra start er alfa omega..

    Er det din franske?


  • #8   8. sep 2013 okay.. har allerrede brugt 5500 på 2 måneder, på undersøgelser OSV, da de først siger det var hudbetændelse, så svamp og nu har de så fundet de hudmider..:-s er faktisk ved at være GODT træt af dem, han har udslet og klør, hans udslet er så faldet ned for 14 dage siden da han fik binyrebakonol, men han er begyndt at klø meget igen.. jeg vidste slet ikke at man kunne komme til en speciel hudspecialist inde for dyr..

  • #9   8. sep 2013 nej det er ikke min franske, det er en engelsk staffordshire bull terrier, en hvalp på 4 måneder..

  • #10   8. sep 2013 Hvor i landet er du fra?

    Desværre er det langt fra alle dyrlæger der har styr på hudlidelser, og derfor er det ofte en fordel at tage til en specialist i stedet..


  • #11   8. sep 2013 det kan du have ret i, jeg skal ringe sammen med min dyrlæge imorgen, for at fortælle hvordan det går, og skal jo så fortælle at det går a h til, hunden klør sig helt vildt... men der siger jeg til ham om det ikke er bedre, måske jeg burde ringe til en hud specialist og høre hvad de mener..

    Jeg er fra nordjylland(9640), har du en go en på hånden?


  • #12   8. sep 2013 Få fat i Michael Butler i Aalborg - han bliver ofte anbefalet herinde når det gælder hudproblemer!

    Jeg har sendt tråden videre til en af mine gode hundeveninder som desværre ved langt mere om demodex end jeg gør - jeg håber snart hun ser den og kommer med sine råd og erfaringer..

    Rigtig god bedring med ham!


  • #13   8. sep 2013 tusind tak for hjælpen.. jeg vil prøve at kontakte ham imorgen, og få en snak om mit forløb..:)

  • #14   8. sep 2013 demodex?

  • #15   8. sep 2013 Malene... det største problem er, at din dyrlæge har givet din hund binyrebarkhormon... Det må man ALDRIG give til en hund med hårsækkemider, da det får dem til at eksplodere.

    Alle hunde har hårsækkemider, men hvis hunden har et dårligt imunforsvar (kan være en kort periode en hund har det, men kan også være noget arveligt, som den er født med) og når imunforsvaret dykker, så kan de få for mange hårsækkemider og det er et problem.

    Du skal se at komme til en hudspecialist, så I kan få styr på det.

    Michael Butler er dygtig, og ham ville jeg vælge.



  • #16   8. sep 2013 åhhh.. det hele startede med udslet af en virus, han havde gul snot ud af næsen, så han simunforsvar var nede, ork hvor føler jeg mig bollet i røven..:/ må hellere få ringet til ham michael.

  • #17   8. sep 2013 Hårsækkemider = Demodex

    Din hund er ret ung, og ofte når de får det så unge er det bare noget som burde gå væk af sig selv igen.. og ja det man kalder unghunde demodex...

    Hudbetændelse og svamp er desværre en af de følgesygdomme, som kommer fra hårsækkemiderne, da hårsækkemider ikke er så slemt i sig selv, men mere alle de følgesygdomme, som er et kæmpe problem.

    Advocate er fuldstændig ligegyldigt at bruge, og mange dyrlæge bruger det, og de gange man tror det virker er det oftest hunden som klarer det selv.

    Når der er sådan som du beskriver kan det være, at I skal behandle med Interceptor eller noget der er lige så stærkt som dette.. men det må Michael afgøre.

    Det kan desværre være, at der er tale om den arvelige form, når din hund har døjet med så meget.. MEN... det kan også være at din hund har fået binyrebarkhormon, og det har fået en lille smule hårsækkemider til at eksplodere... det kan være svært at sige, når man ikke har set hunden.


  • #18   8. sep 2013 Demodex er hårsækkemider - undskyld forvirringen smiley

    Og der kom Louise jo!


  • #19   8. sep 2013 Malene... det kan være svært at sige, om din dyrlæge har gjort noget forkert.

    Hvis han har givet din hund binyrebarkhormon kan dette have tricket hårsækkemiderne... men det er jo svært at sige.

    Det kan også være, at den ville have fået det alligevel, og at han har et svagt immunforsvar ... den tid den sorg.

    Ring til Michael og få en snak med ham... nogle gange er specialister den bedste løsning, og så "nøjes" med alm. dyrlæger til vaccination osv.

    Jeg ville nok også tage en snak med avler, og gøre ham/hende bekendt med, at du har en syg hund pt. og høre om de andre i kuldet også døjer med noget... så kan du måske få et billede af om det "bare" er din hund eller hele kuldet.


  • #20   8. sep 2013 min egen dyrlæge to prøver på ham til at starte med, og fandt ikke hårsæk mider, svamp eller andet, så han sagde det var hudbetændelse, og han kom på pencilin, som ikke hjalp, så blev der taget nye prøver, og der var så svamp, som kunne være kommet af hudbetændelsen, han kom på en ny kur mod svamp, men det stoppede jo ikke, så fik de ham ind igen og han fik det binyrebarkonom, det virkede stadig ikke, så han kom ind igen og de beholdte ham en hel dag og blev ved med at tage prøver af ham, hvor de så fandt få mider, og det så det han er i behandling for nu, og det virker så heller ikke...

    Der er ikke andet for at jeg må tage fat i michael imorgen, og forklare ham situationen..:)

    TUSIND tak for svar, var dejligt med svar man kunne bruge til noget..:)


  • #21   8. sep 2013 jeg har snakket med avler.. (hentede ham i holland, for at få lige presis den hund vi ønskede).. og ingen af de andre har noget.. har os snakket med ham som har faren, og han er os med inden over..


  • #22   8. sep 2013 Super.. ja det kan desværre ske, at de hunde bliver syge.. og det er aldrig sjovt.

    Ja jeg er sikker på, at hvis nogen kan hjælpe, så er det Michael.

    Det er nok svært at sige, om hunden har haft svagt immunforsvar i en periode, og hårsækkemiderne er kommet af det... eller om det er binyrebarkhormon.... og også ligemeget.. bare den får rette behandling nu.

    God bedring til din hund smiley


  • #23   8. sep 2013 Jeg kender flere hvis franske bulldogs har haft generaliseret demodex, og der har man brugt Ivomec (kreaturmedicinen som Batdog nævner)..

  • #24   8. sep 2013 Batdog.. mange specialister mener netop, at i brugen af Advocate ikke gør en forskel, og når der er tale om unghunde demodex, så vil hunden klare det uden behandling... derfor jeg ikke vil bruge det... men ja hvis binyre er brugt, så er det ikke så smart.

    Ivomec er lige en tand stærkere end Interceptor, så det kan være i slemme tilfælde, at man bruger det. Der er også en vask, hvor hunden skal vaskes uden for.. noget værre stads som vist kun bruges, når INTET andet virker.

    Interceptor bliver brugt i Canada mod hjertelungeorm.. siger min kusine, som bor derovre.


  • #25   9. sep 2013 Malene lover du at komme med en opdatering, når du ved mere??

  • #26   13. sep 2013 ja, må hellere lige smide en opdate.. det er stort set ved at forsvinde, han blev sat lidt op i advocate.. og jeg snakkede med michael, der mener forløbet har været nogen lunde efter bogen, han syntes jeg skulle fortsætte behandlingen 14 dage mere, og hvis han ikke vra i bedring, så ville han gerne overtage sagen.. MEN, han har ingen udslet/sår mere, og glør sig sjællendt, hans pels er ved at blive så fin.. om han har behandlet sig selv, eller det er advocate der har hjulpet ham, det kan vi kun gætte os til, men jeg tror det har hjulpet os.. smiley

  • #27   13. sep 2013 Lyder super smiley

    Det kan "bare" være at binyrebarkhormon har fucket det op, og det så bliver bedre nu.


  • #28   13. sep 2013 Min Tyson er lige nu i behandling for svamp og demodex. Han bliver badet i malaseb shampoo hver 3 dag, og får advocate hver 14 dag. Desværre stoppede vi behandlingen lidt for tidligt så det er blusset op igen, så vi starter lige forfra om man så må sige.. Glæder mig til hans pels bliver rigtig fin igen..! Godt at høre din hund er i bedring..! smiley

Kommentér på:
HUD MIDER..(advocate)

Annonce