{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.026 visninger | Oprettet:

En lang nat med en skadet hund :-( {{forumTopicSubject}}

Ja så skete det der ikke måtte ske.. Første gang vi glemmer og lukke babygitteret så Eddie ikke kan komme op af trappen, prøver han selfølgelig, og det går galt..

Han tøver og vender om på trappen, og hans ben kommer i klemme mellem babygitteret og trappen, mens resten af kroppen falder ned.. Han giver et skrig uden lige og vi får ham fri og han skriger og skriger smiley afsted til dyrlæge vagten med det samme.

Da vi kommer derned klare han det så flot og bider smerterne i sig, der er ikke nogle der skal ha ondt af ham..

Men han vil ikke støtte på benet og vi er bange for et brud, så derfor skal han i røntgen. Men den meget unge dyrlæge kan ikke få røntgen maskinen til at virke, så der bliver lagt en forbinding og vi bliver sendt hjem smiley

Vi kommer hjem og han sover et par timer pga. Bedøvelsen.

Men da han vågner har han ondt og han kan ikke finde ro, og vi køre fra Silkeborg til Herning, så vi kan få taget det røntgen, vi syntes ikke det er forsvarligt og holde ham herhjemme uden og vide hvad der er galt.

Vi får taget røntgen og der var heldigvis ikke noget brud, men måske et forstrukket ledbånd smiley

Imorges vækkede han mig med kys og en logrende hale som han plejer, og han kom ud tisse og ligger nu her ved siden af mig og sover. Han har tydeligt stadig ondt og vil ikke støtte på benet, men vi har fået smertestillende med hjem og vi skal se benet an de næste par dage, og hvis ikke det bliver bedre.. Ja så skal vi afsted igen:-(



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  En lang nat med en skadet hund :-(
Kommentér på:
En lang nat med en skadet hund :-(

Annonce