{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
763 visninger | Oprettet:

Kryds fingre og poter for Bianca {{forumTopicSubject}}

Jeg har været lidt bekymret for om hendes bid ikke ville blive korrekt (saksebid), så i samråd med mine egen dyrlæge skulle hun undersøges på en klinik hvor de er specialister i tænder og bid.

Hun er godt nok kun 5 mdr. og har lige fået de fleste af hendes blivende tænder, og den venstre hjørnetand ("mælketanden") var ikke faldet ud endnu, selvom den nye var vokset ud.

Så dyrlægen på klinikken rådede til at hjørnetanden blev fjernet og det vil sikkert give plads til at de andre falder på plads. Selvfølgelig kan han ikke på nuværende tidspunkt yde nogen sikre profetier, men at få fjernet den "gamle" tand, kunne være et skridt på vejen.

Så de beholdt hende og i eftermiddag kan jeg så hente hende. Er lidt nervøs, for jeg havde ikke forventet at den skulle ud.

At jeg gør sådan noget er fordi hun er købt til avl og udstilling, og hvis jeg ikke har forsøgt noget, så vil jeg i hvert fald have det skidt. Men jeg er også afklaret med at hvis bidet ikke retter sig, så er hun stadigvæk min lille pige, og så skal hun bruges til noget andet, f.eks. agility.

Så kl. 3 nul nul dut, så står jeg nede ved dr. dyr for at få hende med hjem.

Hilsen en lidt nervøs mor
Gitte


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kryds fingre og poter for Bianca
Kommentér på:
Kryds fingre og poter for Bianca

Annonce