{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.890 visninger | Oprettet:

Min hund halter!! {{forumTopicSubject}}

Hej.
Min hun har den sidste uges tid haltet på højre bagben, og siden torsdag er hun holdt helt op med at bruge det. Hun støtter af og til på det, men gør det helst ikke. Hun har ikke ondt når man trykker eller mærker på det, og der er fin følelse i det.

Jeg var ved dyrelægen i torsdags, som konstaterede løs knæskal på benet. Men hendes tilstand var helt fin, og hendes knæskal satte sig selv på plads efter den var hoppet ud. Hun skulle ikke have hvile, men bare ikke gå trapper og hoppe for meget rundt i øjeblikket. Han fortalte os at hun KUN ville halte når knæskallen sad forkært.. Han fortalte at en operation ikke var nødvendig og sendte os så hjem igen.

Da jeg kom hjem fra dyrelægen tænkte jeg at jeg nok hellere måtte tage det med ro, selvom lægen ikke sagde noget om det. Men nu har det udviklet sig således at hun hele weekenden ikke har støttet på benet, og kun af og til halte på det.

Jeg ringede derfor til dyrelægen igen mandag morgen. Jeg snakkede der med en anden læge, som fortalte at det bare lød til at knæskallen havde sat sig fast. Men jeg studere til sygeplejerske, og kan sagtens finde og mærke hendes knæskal, og kan mærke at den sidder fint. Så jeg spurgte om det kunne være noget andet, men hun sagde nej, og jeg kunne bare komme og hente noget smertestillende til hende..
Jeg blev lidt irriteret, og spurgte om de ikke ville se på hende igen, og denne gang tage sig tid med at kigge på hende. Men de havde ikke tid nu, så jeg skulle ringe senere igen...

Jeg er frustreret og i tvivl om hvad det kan være. Jeg har nu en ny tid hos en anden dyrelæge imorgen. Men ville lige høre om nogen af jer har en ide til, hvad det kan være at hun ikke støtter på det, og kun af og til halter på det. Hun er 9 måneder gammel, så hun er ikke specielt gammel og nå hun ligger, ligger hun helst med benet strakt, og sparker af og til ud med det.

Håber nogen af jer kender til noget lignene.

De skal lige siges, at jeg godt ved hvordan en hund går, når den har løse knæskaller, da begge mine forældres hunde har det. Og det er langt fra på samme måde som dem..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min hund halter!!
  • #2   11. mar 2014 jo tak. Er bare lidt irriteret på dyrelægen, at de bare er så ligegyldig på en måde. de mener det er en ting, og sårn er det.. Det kan jo godt være det er det hun fejler.. Men hun kan jo ikke blive ved med at gå rundt på tre ben, hun er allerede nu ved at få fejlstilling i benet smiley


  • #4   11. mar 2014 Sikke da irriterende dyrlæger der ikke tager det seriøst! smiley

    Min dyrlæge tager mig seriøst, uanset hvor lille en ting jeg kommer med... Det skal de sgu! smiley

    Held og lykke med vuffen!


  • #5   11. mar 2014 Jeg ville bede om udredning med røntgen

  • #6   11. mar 2014 Pia:
    Ja har jeg også haft tænkt på, men hun har bare slet ikke ondt, man kan dreje benet ud af og trykke over det hele. Det er dog ikke fordi hun ingen følelse har. hvis man niver hende så reagere hun.

    Jeg er bare et stort spørgsmål tegn ??? smiley


  • #7   11. mar 2014 Malene: ja håber jeg også jeg kan. Jeg er nu flyttet til samme dyrelæge som mine forældre og det er en lille lokal praksis, hvor de tager sig tid med dyret. så er spændt på hvad der sker.

    Skal self. nok skrive her inde hvad der sker.. smiley


  • #8   11. mar 2014 Hun har ondt. Ellers ville hun jo ikke halte/ikke bruge benet.



  • #9   11. mar 2014 Julie: ja hun har ondt, men jeg mener at hun ikke har ondt når man trykker, så det tyder jo på at det ikke er noget i benet, men måske noget længere oppe..
    Men jeg er jo ikke læge. Men det var mere om i havde oplevet noget lignende eller om i havde en ide om hvad det var smiley


  • #10   12. mar 2014 Hej. Ville lige sige, at jeg idag har været ved dyrelæge igen. Hun blev denne var denne gang i røntgen, og der blev tager billeder ad ben og hofte. Alt ser fint ud og hendes kne sidder perfekt.
    - hun har dig entet foretrukket sid ledbånd ved knæet eller revet det over. Det kunne hun ikke svare på da der dertil skulle lave en scanning, som de ikke havde mulighed for.
    Men hun skal indtil mandag holdes HELT i ro, og får lidt smertestillende. Dyrelægen ringer så på mandag eller tirsdag og høre hvordan det går. Hvis det ikke er blevet bedre, skal vi til noget som er specialister i ledbånd. Hvor hun så enten skal videre behandles eller opereres hvis ledbåndet er sprunget.

    Men nu ved vi hvad det er, og at den første dyrelæge blev ved men at mene det var løs knæskal var forkert. For hende den nye dyrelæge kunne straks se at det ikke var det. Den første dyrelæge tog sig ikke god tid til at se hende gå, han følte bare på hende. Hende den nye dyrelæge stod i 10 min og så hende gå rundt. D


  • Pia m
    Pia m Tilmeldt:
    maj 2011

    Følger: 1 Emner: 16 Svar: 104
    #11   14. mar 2014 Hej du skriver ikke hvilken hund du har, en jeg har selv en Han Schæfer, og da han var ung hund, haltede han pludselig på det ene ben.Dyrelægen fortalte at det var vokseværk, og det er tit de sore hunde der får det. og de har bare ondt af det.Det forsvinder efter ca 2 uger, men det kan godt komme på alle 4 ben. det er nomalt, Så de skal have smertestilende og have ro, og ikke nogen form for motion eller lange gå ture, Måske kan det være det din vovse har, god bedring med den.

  • #12   15. mar 2014 Pia m. Hej det er en Lille Boston terrier jeg har:)

    profilbillede
  • Jon H
    Jon H Tilmeldt:
    okt 2007

    Følger: 1 Svar: 2
    #13   15. mar 2014 Hvor gammel er din hund ?

  • #14   16. mar 2014 7-8 måneder

  • Pia m
    Pia m Tilmeldt:
    maj 2011

    Følger: 1 Emner: 16 Svar: 104
    #15   16. mar 2014 Det ser ud til at den har lidt lange ben,og den har også alderen til at have vokseværk, prøv at læse om det. på Google skriv vokseværk

  • Jon H
    Jon H Tilmeldt:
    okt 2007

    Følger: 1 Svar: 2
    #16   16. mar 2014 Det er også lige den alder hvor symptomer på calve-legg begynder. Da dyrlægen ikke umiddelbar kan finde noget synes jeg du skal sikre dig at han er meget meget erfaren i at læse røntgenbilleder da et tidlig stadium af calve-legg kun ses som meget svage skygger ved lårbenet hvor blodtilførslen til vævet begynder at svigte.
    Håber da at det bare er fordi den vokser, men det skal jo også behandles.


  • #17   17. mar 2014 Hej allesammen. Vi har fundet frem til hvad det er. Det er en ledbånds skade, og hun har nu støttebind på og bliver holdt i fuldkommen ro. Vi har nu været i ro siden onsdag, og det hele går MEGET bedre:)

Kommentér på:
Min hund halter!!

Annonce