{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.014 visninger | Oprettet:

TAK TIL POLITIET {{forumTopicSubject}}

ENDELIG EN GOD HISTORIE
PolitiSynes godt om side
13 timer
POLITIET ANHOLDT HUNDETYVE OG BRAGTE PINGO HJEM
https://www.facebook.com/politi/posts/1088905494547568:0

Lørdag eftermiddag modtog politiet en anmeldelse fra en borger ved Holbæk, hvis syv måneder gamle Malinois-hund, Pingo, var blevet stjålet fra hans have. Enhver hundeejers værste mareridt. To unge mænd havde ringet på og bedt om vand og olie pga. problemer med bilen. Mens hundeejeren henter vand, stikker de to tyve af med hunden.

Midt- og Vestsjællands Politi sender en patrulje, som får signalementet af de to hundetyve. Kort tid efter får vi en henvendelse fra Molslinien, hvor tre mænd tidligere på dagen på overfarten fra Aarhus til Sjællands Odde har opført sig truende og fremvist en kniv. Nu er de tre mænd tilbage ved Odden med kurs tilbage mod Aarhus. Vi sender derfor en anden patrulje til færgelejet.

Da vi træffer de tre mænd ved færgen, har de en hund med sig, og to af dem passer til signalementet fra hundetyveriet. Takket være en koordineret indsats kan den første patrulje derfor køre til Sjællands Odde med en chipscanner, som viser, at hunden er Pingo. De tre mænd bliver anholdt, afhørt og sigtet for tyveri af hunden og overtrædelse af våbenloven. Sagen vil senere blive behandlet i retten.

Efterfølgende kunne vi genforene unge Pingo med sin ejer. Billedet her viser politibetjent Thomas fra Midt- og Vestsjællands Politi sammen med Pingo og ejer.

// Politi


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  TAK TIL POLITIET
Kommentér på:
TAK TIL POLITIET

Annonce