{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.683 visninger | Oprettet:

Hvalpebørnehave -en god start på livet {{forumTopicSubject}}

Er du nybagt hvalpe ejer og bor du på sjælland??
Har du også lange arbejdsdage og dårlig samvittighed med at lade lille Fido stå alene hjemme det meste af dagen?? Så var det måske noget for dig og din hvalp at komme i hvalpe børnehave.

Et nyt koncept.

Som de første i Danmark har Hørsholm dyrepension startet en hvalpebørnehave indrettet i særklasse. De ligger i naturskønne omgivelser kun 20 minutters kørsel fra København.

En god start på livet.

De første 6 måneder af din hvalps liv er en meget vigtig tid. Det er nemlig i denne periode hundens personlighed formes. Derfor er det vigtigt at din hvalp ikke lades alene i længere tid, samt at den aktiveres på den rigtige måde. Det er dog de færreste der har den fornødne tid til at give deres lille ny hvalp deres fulde opmærksomhed i denne tid f.eks. på grund af lange arbejdsdage. Dert er her hvalpebørnehaven træder til med en hjælpene hånd.

Lad dem hjælpe dig.

På hørsholm dyrepension har de store erfaring med hunde og hvalpe. Der sørges for at din hvalp får den nødvendige opmærksomhed mens du er væk fra hjemmet. Der tages kærligt af hvalpene i trykke omgivelser og sørges for at hvalpen bliver socialiseret med mennesker og andre hvalpe.

Hvad tidbyde?

* pasning i trykke omgilvelser -ingen bure
* socialisering med mennesker og andre hvalpe
* mental aktivering og stimulans
* Fysisk aktivitet i afmålte og tilpassede doser
* indhegnet legeplads
* gratis rådgivning af deres tilknyttet adfærdspsykolog, samt rabat på hvalpetræning

Er det noget for din hvalp??

få flere informationer om vores hvalpebørnehave på www.hvalpebornehave.dk

(er denne annonce ikke "lovlig" slettes den med det sammen, selvfølgelig)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvalpebørnehave -en god start på livet
  • #1   12. dec 2006 Det er skam en stor succes, dem der har hvalpe hos os er meget glade for det og jeg synes ikke det er synd for hunden at komme til os. Hvalpene får stillet et behov for at være sammen med andre hunde og jeg kan se den gavnlige effekt på mange af "mine" hvalpe.

  • #3   12. dec 2006 Må man ikke reklamere for sit arbejde??? Jeg mener, jeg oplyser jo bare om et tilbud til hunde ejere.

  • #4   12. dec 2006 Synes det er en god idé - dog ville jeg hellere at afdelingen var i roskilde :o) Så ville jeg ihvertfald overveje at bruge 2x1700 kr. på at få passet mine to hunde.

  • #7   12. dec 2006 Hundefarmen uden for århus har tidligere haft dagpleje for alle hunde.
    -Men er stoppet med det, da der er ved at blive bygget en hundesvømmehal i stedet for... men jeg tror da at der er flere rundt omkring...........


Kommentér på:
Hvalpebørnehave -en god start på livet

Annonce