{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Diskusprolaps/diskusprotrusion hos hund
  • #3   14. dec 2017 Kaia fik for et par år siden en diskus i ryggen. Lang periode med ro og genoptræning, vi troede det var det, men hun blev ved med at få små tilbagefald hvor det tydeligvis gjorde ondt.
    Hun havde kun mild forstyrrelse i nerverne, men pga smerterne så valgte vi at operere for at give hende chancen for et godt liv.
    Hun skulle ikke skånes resten af livet, det ville ikke være værdigt.

    Operationen gik fint, men det var meget hårdt at holde hende i ro bagefter, for der er virkelig tale om RO! Genoptræningen derefter var sindssygt vigtig. En masse forskellige små øvelser flere gange dagligt, waterwalker, osv osv.
    Men hun er nu fuldstændig fin igen og der er absolut intet at mærke på hende nogensinde.
    Hun er i fin form, løber og leger fuldstændig som alle andre hunde og det var helt sikkert den rigtige beslutning for hende.
    Fordi hun ikke havde nogen store nerveskader og fordi vi kunne sørge for at have hende i god form og hun kendte alle genoptrænings øvelsene inden operationen, så gjorde det en kæmpe forskel for at forkorte genoptræning.
    Hun fik desuden den "lille" operation, hvor de fjerner den øverste del af ryghvirvelen for at lave plads og ikke fjerner selve diskussen.


Kommentér på:
Diskusprolaps/diskusprotrusion hos hund

Annonce