{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.171 visninger | Oprettet:

Ole S
Ole S
Tilmeldt:
3. feb 2018
Følger: 1 Emner: 3 Svar: 10

Allergisk fransk bulldog - Kan der være lagermider i Allerderm Oat shapoo? {{forumTopicSubject}}

Hej

Vi har en dejlige Fransk Bulldog på godt 2 år. Hun hedder Rita.
Men hun er desværre plaget af allergi, som gør at hun klør og klør og klør sig. Og hun klør sig selv til blods smiley
I april 2016 fik vi lavet en allergitest (Heska Allercept rapport fra Vet-Allergy) på hende og fik at vide at hun er allergisk overfor lagermider(HERBU 29 og 11) og Malassezia(HERBU 53). Herefter har vi fået lavet en vaccine og samtidig skulle Rita hav e medrol. I starten var der ikke store fremskridt, men det kom efterfølgende. Så Rita har i lang tid været næsten symptomfri. Efter at have læst om bivirkningerne ved Medrol og en Rita med meget lidt pels pga. Medrol, så prøvede vi at droppe vaccinen i oktober og efterfølgende byttede vi Medrol ud med Apoquel. Det var nok ikke smart at gøre begge dele næsten samtidig, men det gjorde vi. Derefter gik det desværre ned af bakke. Samtidig med at Rita kom i løbetid så begyndte hun at slå ud og klø sig helt vildt igen. Nu har startet op på vaccinen igen samtidig med Apoquel, men det hjælper ikke. Hun har "trøje" på hele tiden for at hun ikke klør til til blods igen. Vi har fået Malasep shampoo med hjem og en klødæmpende shampoo Allerderm Oat. Men jeg kan læse på Allerderm Oat at der er Havremel iden som er klødæmpende. Men kan der ikke være Lagermider i dette? Så vi faktisk vasker hende i det hun ikke kan tåle?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Allergisk fransk bulldog - Kan der være lagermider i Allerderm Oat shapoo?
  • Ole S
    Ole S Tilmeldt:
    feb 2018

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 10
    #1   4. feb 2018 Hej

    Jeg glemte at skrive at hun kun får Natures Menu Barf kornefri. Og den samme type.


  • #2   4. feb 2018 Nej, der er ikke lagermider i shampoo, hvor skulle de komme fra og hvad skulle de leve af.
    Lagermider er i kornprodukter.

    Og når nu i har en hund med allergi og i har fået lavet en vaccine som virker, hvordan i alverden kan man så få sig selv til at droppe vaccinerne ? Undskyld mig, men det er da det tåbeligste jeg nogensinde har hørt, og den dyrlæge som har været med til at anbefalet det burde ikke have lov til at praktisere. Arme arme hund.

    Når en hund, eller et menneske for den sags skyld lider af allergi, så kan der senere altid komme flere ting til som individet bliver allergisk over for.

    Det første du skal gøre er at opsøge en specialist i hudsygdomme og få udredt hunden helt forfra. Endelig ikke den dyrlæge som har været med til at stoppe vaccineringerne.
    Dernæst så er der evt mulighed for at man kan få lavet en ny vaccine som virker, og skulle en evt. vaccine virke, så stopper man ikke med at vaccinere, man bliver ved.

    Hvis ikke man vil ofre en udredning hos en specialist eller vaccinere, så få aflivet hunden. Det er dyrplageri at holde liv i en hund som kradser sig til blods.
    Og undskyld, men aldrig har jeg hørt noget så tåbeligt som at man stoppet med at vaccinere når nu vaccinen virker........


  • Ole S
    Ole S Tilmeldt:
    feb 2018

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 10
    #3   4. feb 2018 Undskyld mig Anni. Jeg troede at dette forum var et seriøst sted. Ikke et sted hvor man starter med at blive svinet til. Så hvis ikke at du har noget positivt at skrive,men kun hvor "tåbelige" vi har været eller at vi skal få aflivet hunden, så synes jeg at du skal undlade at besvare mine spørgsmål.

    Ole


  • #4   4. feb 2018 Det er så sandeligt et seriøst svar du har fået.

    Jeg har svaret på, at shampoo ikke kan indeholde lagermider.
    Jeg har anbefalet dig at opsøge en specialist, hvilket er det eneste rigtige at gøre.
    Hvor er det useriøse i at anbefale en specialist ?
    Hvis det var dig selv, så ville du vel også opsøge en specialist ?

    Og ja, selvfølgeligt skriver jeg at hunden skal aflives, hvis ikke man vil bruge en specialist til at finde ud af, hvad den er allergisk over for, og hvis ikke man vil vaccinere den, hvis man kan få en vaccine, som virker. Det er et seriøst råd, for man kan da ikke lade et dyr gå og kradse sig til blods. Ifølge dyreværnsloven er det hellere ikke tilladt at lade et dyr lide mere end højest nødvendig.

    Og jeg beklager endnu engang, men jeg holder altså mere med hundene end deres ejeres sarte væsen.
    I mine øjne er det fuldkommen tåbeligt at man stopper med at behandle en hund med en kronisk lidelse når medicinen virker.
    Hvis det var dig selv, som havde en kronisk lidelse, som kun kunne holdes nede med medicin, ville du så også pludselig stoppe behandlingen ?



  • #5   4. feb 2018 ....... og at din hund er blevet pelsløs skyldes næppe Medrol, men nok allergien.
    Jeg har aldrig hørt om, at en af bivirkningerne af Medrol er at de taber pelsen.

    Min allergihund har aldrig fået Medrol og hun er også pelsløs nogle steder. Det kom da allergien startede og pelsen er aldrig kommet igen.


  • #6   4. feb 2018 Ole S, Anni mener ikke tingene så hårdt, så bær over med den direkte facon. Indholdet kan man tilgengæld ikke være uenig i.

    Jeg forstår heller ikke begrundelsen for at stoppe vaccinen. Det er da helt sort, hvis hunden er testet allergisk. Hvis vaccinen "mister virkning", er det givetvis fordi der er kommet flere allergier til, eller der er opstået krydsallergier. Så afsted til en specialist og få hunden udredt påny.


  • #7   4. feb 2018 Hvordan har allergier forløbet i hendes andre løbetider?
    Vores Audi reagerede netop ved at allergier blussede op ved løb, så vi fik hende steriliseret.
    Jeg tænker mere om det har været dette sammenfald der gør allergien røg ud af kontrol mere end det bare har været skift i medicinering?


  • #8   4. feb 2018 # 7
    Nu er det ikke bare et skift af medicineringen.
    Hunden har fået lavet en vaccine, som virkede og så er de i oktober stoppet med at vaccinere for allergien.

    Men der et rigtig at der kan komme noget omkring løbetiden. Måske har hunden også Demodex, (hvilket de franske jo også er ret plaget af) det følges mange gange og udbrudd
    ene kommer gerne når hunden er i en stressende periode, hvilket løbetiden jo er.
    Taliban får demodex udbrud ved løbetiderne.
    Vi havde talt om at få steriliseret hende, for at det evt kunne nedsætte udbruddene, men fandt ud af, at en NexGard ved start af løbetiden kunne stoppe udbrud.


  • #9   4. feb 2018 I øvrigt da Audi fik sit vaccinationsprogram fik hun ikke immunhæmmende.
    Har andre oplevet de to ting gives sammen?


  • #10   4. feb 2018 Nej, det fik Taliban hellere ikke.
    Hvis man giver det samtidig så kan man jo ikke vide om Vaccinen virker.


Kommentér på:
Allergisk fransk bulldog - Kan der være lagermider i Allerderm Oat shapoo?

Annonce