{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
342 visninger | Oprettet:

Digitalis hyperkeratose/Corny feet {{forumTopicSubject}}

Hej Hg.

Er der nogle af jer der har kendskab til Digitalis hyperkeratose/corny feet?

Sagen er at jeg nok har en hund der her det, det er ikke bekræftet af dyrelægen, da min dyrelæge har sendt noget materiale til en hud specialist, der desværre har ferie. Men ud fra billeder er der ingen tvivl.

Så jeg søger nogle der måske har haft en hund der selv har haft det, og kan hjælpe med hvad der har været en succes ved jer.

Vores Conrad, er begyndt at døje med at hans negle flækker(rigtig træls og synd for den stakkels hund!). Kan sygdommen og flækket negle følges ad?(Min dyrelæge ved det ikke)

Har jeres hunde haft ondt i poterne? Har i brugt sko? Hvad mere skal man vide, jeg er helt på bar bund

Vi er begyndt med potepleje, for forhåbelig at holde trædepuderne bløde og elastiske.

Øv hvor er det bare træls, vores dejlige Conrad har bare været så meget igennem, tros han kun 11 mdr.

På forhånd tak for hjælpen!
Kommentarer på:  Digitalis hyperkeratose/Corny feet
 • #1   7. aug 2018 Vores dejlige Conrad, verdens sjoveste hund! Han kom på det rigtigt tidspunkt og fyldte et kæmpe tomrum, efter vi midste 2 elskede hunde med 1 mdr mellemrum sidste år

 • Ansofie K
  Ansofie K Tilmeldt:
  jul 2018

  Følger: 1 Svar: 62
  #2   7. aug 2018 har du evt skrevet i et forum for bullterier? ved de kan døje med en del allergi. min venindes nr to havde allergi over for alt. og de er oftes noget sarte når de først er kommet en ting.

 • #3   7. aug 2018 Ansofie: Nej det har jeg ikke, men det var nok en god ide, har bare ikke taget kontakt til opdrætter endnu, da jeg venter på at være 199% sikker, og hun er på alle de sider jeg kender
  - Men som jeg har forstået det, hænger det ikke sammen med allergi?


 • Ansofie K
  Ansofie K Tilmeldt:
  jul 2018

  Følger: 1 Svar: 62
  #4   7. aug 2018 hvem er optrætter? men tænker hvis du skal vende en bullterier til sko, kan det godt tage tid;) de er nogle sjove hunde.

 • #5   7. aug 2018 I min race Irsk Terrier er det en af de to arvelige sygdomme, der kendes. Heldigvis er det nogen ret udbredt sygdom. Der er en autosomal recessiv arvelig sygdom og der er ingen sammenhæng med allergi. I min race afliver man individer, der viser sig at have sygdommen. Det er smertefuldt for hunden, der er ingen kur og det bliver kun værre med alderen.
  Da sygdommen er arvelig har både far og mor været bærere (som minimum). Disse bør udelukkes fra videre avl og det samme gælder din hunds søskende.
  Sygdommen har - i min race ihvertfald - skiftet navn og hedder nu "Hereditary Footpad Hyperkeratosis" og man kan få gentestet om hunden er bærer (eller syg). Måske din dyrlæge kan blive lidt klogere ved at google lidt om HFH istedet for 'corny feet' eller "digital hyperkeratosis" (det må være det der menes - digitalis er noget andet ). Der er lavet en del forskning i sygdommen i de senere år.
  Her er fx lidt om det: http://www.animalabs.com/shop/dogs/hereditary-footpad-hyperkeratosis-hfh/


 • #6   7. aug 2018 Ansofie: Er ikke så vild med at offenligøre hendes navn endnu Hehe ja det tror jeg bestemt vil tage noget noget tid Skal vi ikke bare sige, de har deres egen mening haha

  Mette: puha, det var lidt en mavepuster.. Havde læst mig frem til at det var en arvelige sygdom, men havde ikke læst at man afliver eller at det bliver værre med alderen :-( Vores er dog ikke berørt af det endnu, han er mere berørt af hans flækket negle, som selvfølgelig er blevet fjernet.
  Nå må nok hellere få skrevet til opdrætter, for billederne rundt omkring, giver ikke meget tvivl puha


 • #7   7. aug 2018 Ja, det er lidt af en mavepuster. Nu skal du jo så være opmærksom på at det jo ikke er sikkert at sygdommen har helt samme udtryk hos forskellige racer. Måske bliver bullerne ikke helt så hårdt ramt som min race bliver.
  Og måske er det slet ikke det din hund har.


Kommentér på:
Digitalis hyperkeratose/Corny feet