{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
574 visninger | Oprettet:

køb af hund {{forumTopicSubject}}

Det så sørgeligt at sidde og kigge på folk der sætter hunde til salg hele tiden, tager billeder af hvalpene, mens en pitbull sidder i baggrunden, og siger, ja man, det er 100% en amstaff, bare uden tavle.!
Folk som siger , begge forældre har tavler. men kan ikke fremvise dem, og senere siger at den faktisk var pitbull.
Har intet mod racen overhovedet, men Avl på 2 potientielt farlige hunde, som ingen ved noget om sindet på, den ene kan meget sansynligvis ha kortere lunte end den anden. og folk tror i god tro at de køber en amstaff. Virkelig synt.

Så jeg må desværre opfordre IGEN til at folk snart åbner øjenene, inden skaden er sket.! lad vær og nøjes med personens gode ord, Vi ser desværre tit at folk snakker for deres syge moster og der er Intet hold i det de siger.
De fleste mennesker køber i god tro. men forhelved, det er din bedste ven igennem de næste 15år. Du har ret til at være kritisk, vær det for hundes skyld! du har ret til at stille krav.! spar da lidt mere op, og så sørg for at du finder et sted der måtte opfylde alle de krav du nu måtte have til din kommende hund, det er det mindste du kan gøre for dig selv og din hund.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  køb af hund
Kommentér på:
køb af hund

Annonce