{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.074 visninger | Oprettet:

skaldet {{forumTopicSubject}}

Min hund har fået en lille skaldet plet ovenpå hovedet som når man ser det i lyset er begyndt at brede sig syns jeg. . det stadig på tidligt stadie, men syns bestemt det blir større, og det sidder li på skallen af ham så det noget man virkelig lægger mærke til. . nogeb der har prøvet lignende? troede først det var et ar ell noget, men ikk når det vokser. . nogen siger mider? men ville det ikke ku ses?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  skaldet
  • #2   14. maj 2007 ligner ikk ringorm, det har jeg set på heste før. . men ja min mor sagde også hårsækmider, og hun har absolut ingen forstand på det. . det er ikke noget der klør og irrerterer ham osv, det mig der bekymrer mig hvis i forstår, syns bare det mærkeligt, men ja vi tager da bare til dyrlægen igen hehe

  • #3   14. maj 2007 A.J: hva var behandlingen på din tæve?

  • #5   14. maj 2007 louise & asya: har set de billeder af den stakkels hund, men som beskrevet så har han kun den dumme skaldede plet

  • #8   14. maj 2007 Demodex er altså betegnelsen for hårsækmider, det du mener er vel Advokate, som er et spot on produkt, som IKKE inderholder ivermecetin, som er det eneste effektive middel mod demodex. Har du efterfølgende fået taget skrabetest af hunden , eller er den blot erklæret rask på det kliniske baggrund, altså ud fra hvordan dyrlægen synes den ser ud????

  • #9   14. maj 2007 Men ikke alle dyrlæger kan være specialister på alle områder, derfor opsøger vi jo også specialister, hvis vi f.eks får eksem el. lign, da vores praktiserende læger jo heller ikke er alt vidende. Jeg siger bare af erfaring, at alt for mange dyrlæger experimenterer alt for meget med vores kæreste eje, derfor skal man bestem være kritisk og netop opsøge specialister med hver deres fagområde.

Kommentér på:
skaldet

Annonce