{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.007 visninger | Oprettet:

oplysingener {{forumTopicSubject}}

til dem der ikke var på skuet på fyn eller ba ikke lige fik taget det med hjem og så på det.....
her er det skrift der blive delt ud der over.,...



Svar på tiltale
- formålsbeskrivelse for Dansk SBT Kommunikationsudvalget

Kommunikationsudvalget for Dansk SBT har til formål at reagere på urigtig omtale af racen i medierne fra selvbestaltede hunde-eksperter og fra andre, der bevidst eller ubevidst skader Staffordshire Bull Terrierens omdømme på grundlag af myter, misforståelser og uvidenhed. Udvalget fungerer således som talerør for de ansvarlige opdrættere og hundeejere under DTK.

Kommunikationsudvalget er opstået på initiativ af Staffordshire Bull Terrier-entusiaster og refererer direkte til racerepræsentanterne under Dansk SBT.

Til oplysning
Som arbejdstitlen ”Svar på tiltale” hentyder, er der for tiden en meget negativ omtale af de forskellige bull-breeds i medierne, hos hundetrænere, dyreadfærdsterapeuter og hos Hr. og Fru Jensen, hvilket mange SBT-ejere udtrykker stor frustration over. Som ansvarlig hundeejer er det enerverende at skulle kæmpe mod fordomme, der bunder i myter og uvidenhed – fordomme, der kun forstærkes i almenheden af mediernes sensationsjournalistik. Kommunikationsudvalget er således den instans, som lader den enkelte SBT-ejers få mulighed for at give svar på tiltale!

Det er således kommunikationsudvalget opgave at udarbejde materiale, der oplyser almenheden om Staffordshire Bull Terrieren som race. Her fremhæves racens fortrin – og oplyses om racens fortid for at sikre, at alle kommende SBT-ejere er rustet til at være gode ambassadører for racen.

Dette materiale kunne fx være pressemeddelelser, et presselink på websitet, en ”brugsvejledning” til alle hvalpekøbere, læserbreve samt udarbejdelse af arrangementer og events mm. Ligeledes kunne kommunikationsudvalget udarbejde oplysningsmateriale om hvorfor, det netop er så vigtigt at købe sin SBT fra en seriøs opdrætter under DKK/ DTK for at forhindre, at racen undergår samme skæbne som visse andre bull-breeds, der lige nu lider meget under terminsavlere, hundehandlere og forkerte hvalpekøbere. Der oprettes eventuelt også et par ambassadørfamilier, som pressen vil kunne kontakte for interviews og billedserier af børn og hund.

Klar tale
For at modarbejde dårlig omtale af racen anerkender kommunikationsudvalget ikke brugen af betegnelser som ”muskelhund”, ”dræberhund” eller den generelle brug af betegnelsen ”kamphund” om Staffordshire Bull Terrieren. Racen er oprindeligt opdrættet til blandt andet brug i hundekampe, men efter vores overbevisning er en kamphund et individ af en vilkårlig race, der er trænet (læs: mishandlet) til at deltage i hundekampe! Staffordshire Bull Terrieren er oprindeligt en kamphunderace, men derfor er den enkelte hund ikke at betegne som en decideret kamphund – med mindre den er mishandlet til at være det! Opgaven er at oplyse om hvorfor, det ikke er tilfældet. Altså at formidle hvilke forandringer racen har gennemgået det sidste århundrede.

Kommunikationsudvalget anbefaler således, at SBT-ejere undlader at bruge betegnelsen ”muskelhund”. Betegnelsen giver nemlig almenheden en række negative associationer a’ la ”Hund med hækspoiler”, hvilket og er med til at skabe et forvrænget billede af Staffordshire Bull Terrieren, der rettelig er en 100 % pålidelig og børnevenlig familiehund (Nanny Dog).

Kommunikationsudvalgets består pt. af:
Michael Senderovitz og Jasper Dyg


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  oplysingener
  • #1   5. okt 2007 lige en tilføjlse... de er nu skide gode michael og jasper når man ha ider til nogen tiltag....ha personliget hendet hjælpe hos jasper et par gang.... svar på læser brevet i hunden var i sammerabjde med ham og "alle" jer ander....
    og invitasonen til mediren til vores årlige skue var også mester skriver jasper der skrive...


Kommentér på:
oplysingener

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce