{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
883 visninger | Oprettet:

Så sker det {{forumTopicSubject}}

Kære dyrevenner!

Det er på tide - høje tid - at de politiske herrer og damer indser, at der i Danmark er et stort behov for en specifik ordensmagt til fordel for dyrene.

Vi har hver eneste dag tilfælde, hvor dyrs rettigheder overtrædes - der udøves kriminelle handlinger mod sagesløse dyr i alle retninger og på alle niveauer.
Gang på gang ser vi landbrugsdyr der misrøgtes og svigtes, ulovlige dyretransporter der slipper med et klap på skulderen, ulovlige dyrehandlere der ikke stoppes, hjerteløse personer der torturerer og myrder andres kæledyr, dyrekidnapninger og dyreejere der udøver vold på egne dyr.

Vi har allerede en Dyreværnslov og andre specifikke dyrelove - men de overtrædes på det groveste og vi har ingen markant instans til at håndhæve disse love. Politiet er overbebyrdet og kan ikke håndhæve Dyrelovene til bunds - for sagerne kan være komplicerede og kræver mange ressourcer.

Dyreværnsloven er ikke tilstrækkelig og strafferammerne er for slappe - og med manglende respekt for Dyreværnsloven, som værende en rigtig LOV bliver den ikke fulgt til dørs.

Hvad nytter det at have en Dyreværnslov, når ingen er der til at håndhæve eller respektere den?


Med et Dyrepoliti og samtidigt et Dommerkontor for Dyrevelfærd kan man øge og forbedre dyrenes velfærd ved at følge op på alle anmeldelser og få udført de straffe der egentlig er bundet til de kriminelle handlinger.

Dette vil først og fremmest give øget retfærdighed for dyrene og tryggere dyreejere - og det er det vi ønsker, men det vil også give anledning til nye uddannelser, nye jobs og lettelser hos Politiet, hvilket sikkert vil få flere positive indvirkninger på samfundet.

SÅ hvorfor skal det så være så svært for politikerne at indse, at vi kan ikke spadsere rundt og forsøge at gløde af national stolthed og ose af velfærd over for andre lande; hverken mod vest eller øst, når tusinder af menneskeafhængige dyr, landbrug- som husdyr, ikke bliver respekterede som levende væsner med et bankende hjerte der er ligeså følsomt, som vores eget. Vi kan ikke tillade mishandlinger og svigt, når vi nu en gang HAR taget ansvaret for dyrene.

Anskaf så det dyrepoliti og Stram op på Dyreværnsloven! Og med dyrepoliti menes ikke blot 1 enkel dyrekender i hvert politidistrikt - nej det skal være et helt selvstændigt korps med dyrevægtere/betjente, samarbejde med dyrehospitaler og internater og en selvstændig domstol - intet andet.

ER DU AF SAMME MENING? SÅ ER DET OP AF STOLEN OG UD AF DØREN PÅ LØRDAG D. 26.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Så sker det
Kommentér på:
Så sker det

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce