559 visninger
|
Oprettet:
kyllingebryst {{forumTopicSubject}}
Hvad kan man lave ud af det - som ikke er for fed, og ikke er en wok-ret (med mindre det smager supergodt)
apr 2007
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 423 Svar: 3.408
Endte med at få nogle kyllingespyd, pitaer og agurke/fetasalat!!!
-kom lige til at tænke på at takke dig, da Trøffel havde gang i kyllingespyddene, som stadig lå på bordet - og nok smagte godt af kylling!!! Hmmmf.....
mar 2007
Følger: 41 Følgere: 44 Hunde: 4 Emner: 48 Svar: 515
mar 2007
Følger: 41 Følgere: 44 Hunde: 4 Emner: 48 Svar: 515
mar 2007
Følger: 41 Følgere: 44 Hunde: 4 Emner: 48 Svar: 515
3 små kyll filet
2 spsk smør til stegning
2 spsk hvedemel
2 dl piskefløde
citronsaft
havsalt, friskkværnet peber
250g frossen bladspinat
muskatnød
4 skiver toastbrød
8 skiver emmentalerost (har ikke selv brugt ost på)
1 skær kyll fillet i små tern steg stykkerne i smør uden de får farve, drys lidt hvedemel over, og rør godt rundt hæld fløden i rør godt rundt. lad det små koge til en stuvning. krydr med salt, peber og nogle dråber citron saft.
2 forvarm ovnen til 250 pres alt vand ud a det optøede spinat hak den groft og steg den i lidt smør smag til med reven muskatnød salt og peber.
3 steg brødskiverne i lidt smør til de er blevet gyldne læg et lag spinat på hver stykke og derefter fordel stuvningen læg derefter osten ovenpå:)
kyllingebryst
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside