{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Reperation af opvaskemaskine 970 kr.
  • Service af fjernvarme anlæg 1.447 kr.
  • rede en fjernsyn fra at falde ned 700 kr.
  • nedsat gastryk - de 4 blus kan ikke fungere samtidig. 1.500 kr.
  • Opsætning af gardinstang og opsætning af 2 rullegardiner. 750 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  kyllingebryst
  • #1   29. jan 2008 Tak for forslagene - Der er noget til de næste par dage - købte nemlig en kæmpe portion kyllingebryst:-)

    Endte med at få nogle kyllingespyd, pitaer og agurke/fetasalat!!!

    -kom lige til at tænke på at takke dig, da Trøffel havde gang i kyllingespyddene, som stadig lå på bordet - og nok smagte godt af kylling!!! Hmmmf.....


  • #2   30. jan 2008 man kan os lave noget kyllinge toast kan finde opskriften hvis det har interesse? vi brugte det til forret nytårs aften folk var helt vilde med det

  • #3   30. jan 2008 smiler ja det var os rigtig lækkert finder lige opskriften og smider på:)

  • #4   30. jan 2008 her er den til ca 4 pers. til kyllingestuvningen
    3 små kyll filet
    2 spsk smør til stegning
    2 spsk hvedemel
    2 dl piskefløde
    citronsaft
    havsalt, friskkværnet peber
    250g frossen bladspinat
    muskatnød
    4 skiver toastbrød
    8 skiver emmentalerost (har ikke selv brugt ost på)

    1 skær kyll fillet i små tern steg stykkerne i smør uden de får farve, drys lidt hvedemel over, og rør godt rundt hæld fløden i rør godt rundt. lad det små koge til en stuvning. krydr med salt, peber og nogle dråber citron saft.
    2 forvarm ovnen til 250 pres alt vand ud a det optøede spinat hak den groft og steg den i lidt smør smag til med reven muskatnød salt og peber.
    3 steg brødskiverne i lidt smør til de er blevet gyldne læg et lag spinat på hver stykke og derefter fordel stuvningen læg derefter osten ovenpå:)


Kommentér på:
kyllingebryst

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce