{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.927 visninger | Oprettet:

Fyldt svinemørbrad ( nam nam) {{forumTopicSubject}}

I skal lige have opskriften på den svinemørbrad jeg fandt på igår:


En svinemørbrad

Revet ost

Soltørrede tomater ( ikke dem der ligger i olie)

2 pakker skiveskåret bacon

½ liter fløde

1 dåse tomatpure ( en af de "store")

½ spsk mild paprika

1 rød peberfrugt

1 bakke friske champignon


Fremgangsmåde:

Svinemørbraden "åbnes", men skår ikke hele vejen igennem, der skal bare laves en "lomme". Fyld lommen med hakkede soltørrede tomater og revet ost. det skiveskårne bacon skal nu vikles om svinemørbradden, så hele mørbradden er pakket ind i bacon. Mørbradden lægges nu i en stegeso sammen med alle de andre ingredienser ( det er ikke nødvendigt at tilføje salt)

Stil stagesoen i en forvarmet ovn, ved 160 grader og skal så have ca 35-40 min ( alt efter størrelsen på mørbrad) Centrumtemperaturen på køddet skal være 62-68 grader.

Jeg serverede det sammen med ris og salat.

Det er virkelig nam nam smiley


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Samling af Vedde skab fra Jysk. 500 kr.
  • Samling af sofaer 300 kr.
  • Sanitets/vådrumsfuge i bruseniche 1.150 kr.
  • Samle jysk tøjskab 900 kr.
  • Varmelegeme skift 950 kr.
  • Etabler strøm i loftsroset 600 kr.

Opret en opgave



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Fyldt svinemørbrad ( nam nam)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce