Fyldt svinemørbrad ( nam nam) Fyldt svinemørbrad ( nam nam)
I skal lige have opskriften på den svinemørbrad jeg fandt på igår:
En svinemørbrad
Revet ost
Soltørrede tomater ( ikke dem der ligger i olie)
2 pakker skiveskåret bacon
½ liter fløde
1 dåse tomatpure ( en af de "store")
½ spsk mild paprika
1 rød peberfrugt
1 bakke friske champignon
Fremgangsmåde:
Svinemørbraden "åbnes", men skår ikke hele vejen igennem, der skal bare laves en "lomme". Fyld lommen med hakkede soltørrede tomater og revet ost. det skiveskårne bacon skal nu vikles om svinemørbradden, så hele mørbradden er pakket ind i bacon. Mørbradden lægges nu i en stegeso sammen med alle de andre ingredienser ( det er ikke nødvendigt at tilføje salt)
Stil stagesoen i en forvarmet ovn, ved 160 grader og skal så have ca 35-40 min ( alt efter størrelsen på mørbrad) Centrumtemperaturen på køddet skal være 62-68 grader.
Jeg serverede det sammen med ris og salat.
Det er virkelig nam nam
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Fyldt svinemørbrad ( nam nam)
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside