{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.157 visninger | Oprettet:

Det bliver et helvede i morgen :( {{forumTopicSubject}}

Jaah, nu har vi haft Bølle i præcis et år. Og i morgen er det slut. Han skal op i himlen. Hvor er det dog træls at vide 2 dage i forvejen, så man skal vente på, at man bliver super ked af det.

Bølle liv:

Bølle blev solgt til et hjem da han var 8 uger gammel. Men de vil ikke have ham alligevel. Så de solgte ham videre til et hjem i esbjerg, hvor han blev tyraniseret af deres 2 kamphunde.

Da han så blev 6 mdr. ville de ikke have ham mere. Og han blev solgt til en herre i Randers, som vil finde et hjem til den stakkels fyr. Og vi faldt for ham med det samme.

Bølle var dengang, MEGET uopdraget. Han bed alt i stykker, han kunne ikke gå pænt i snor, han kom aldrig når man kaldte på ham.

Han tog rigtig godt imod hans nye bror Tyson, og senere hans søster Nelli. Han elsker dem over alt på jorden. Men han var en bandit.

Men men, vi tog sagen i egen hånd, og startede alene hjemme træning. Og det blev perfekt. Han ødelage aldrig noget.

Vi begyndte at lære ham at kende, rigtig godt. Hvad han kunne lide og ikke kunne lide. Han elsker at slåsse med far, og det kan godt gå vildt for sig. Han elsker at gå laaange ture og spille fodbold, så det er noget vi gør hver dag, udanset vejr. For han elsker det..
Meen, vi fandt ogå hurtig ud af, at Bølle var blevet såå utrolig tæt knyttet til os, at han blev meget vagsom, når nogen ude på gaden kom for tæt på. Det trænede vi så med en masse godbider. Og det hjalp, lidt.

Vi indså at han aldrig vil kunne komme til at lide andre hunde, end dem vi havde. Og det blev værre og værre. Han gøede voldsomt, og han var umulig at holde.

Så gik det galt. I går, tirsdag, trumlede han en hund, helt uprovokeret. Han bed den ikke, men den blev løbet over, og tvunget til at ligge ned. Han bed ikke, men han lyste langt væk af raseri. Den anden hund, havde lige snust til mit bukseben, og det udløste det hele.

Da vi kom ind, var han helt væk, han var i en slags trangse. Han fråede om munden, af raseri. Og i dag, er han slet ikke sig selv. Han gider ikke lege, og han vil ikke spise overhovedet.

Men vi har taget den beslutning, at nu skal Bølle have fred, han skal ikke leve det her liv, han har haft det alt for hårdt. Han har det sidste år, fået en masse gode minder og oplevelser. men rejser, laange gåture hver dag, søskende som han elsker. Kommet med på jagt ofte. Og en masse køreture.. Som han også elsker.

Ville bare ud med det hele, da det virkelig er en hård beslutning. Men tør ikke blive ved med at have ham, det kan ende galt næste gang, han bliver aggresiv. Kan ikke stole på ham, når der er femmede hunde i nærheden. smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Det bliver et helvede i morgen :(
Kommentér på:
Det bliver et helvede i morgen :(

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce