{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.183 visninger | Oprettet:

Vær kritisk i valg af hundepension! {{forumTopicSubject}}

Århusianske hunde bliver overladt til sig selv i mindst 15 timer i døgnet, uden nogen form for menneskelig kontakt. Det oplyser Dyreinternatet i Tingskoven, Tilst Dyrepension og Aarhus Dyrepension til Jyllands-Posten. Det vil blive for dyrt at have aftenvagt på pensionerne, lyder argumentet. Det er ikke et enestående tilfælde. Sådan fungerer det mange steder over hele landet.
- Det er utilstedeligt og dyreetisk forkasteligt at lade hunde være så længe alene. Derfor har vi gennem de sidste fire år presset meget på for at få en skrappere lovgivning på området. Justitsministeren har lovet os, at den kommer i løbet af sommeren, og så må hundene ikke være overladt så længe til sig selv, siger Ole Münster, direktør i Dyrenes Beskyttelse.

Skal du have passet din hund på pension, mens du tager på ferie, er der forskellige ting, du bør have med i overvejelserne - både for din egen og dyrets skyld.

Vælg pension med omhu. Det er ikke alle pensioner, der er lige omhyggelige med hygiejnen og pasning af dyrene. Hvis du kender nogen, der har god erfaring med en hunde- eller kattepension, er det et godt udgangspunkt, når du skal vælge.

Fald aldrig for tilbuddet om, at hunden eller katten kan blive afhentet og bragt retur af pensionens medarbejdere. Du bør selv tage ud at kontrollere, om stedet er det rette for din hund eller kat. Besøg de pensioner, du har i tankerne. Hvis man her giver udtryk for, at du ikke kan få lov at se pensionens lokaler, så find et andet sted.

Læg mærke til, om der er rent og lugter rent på pensionen. Spørg om, hvordan og hvor ofte hunden bliver luftet. Spørg, om dyrene må have deres egen mad og kurv med. Et brat skift fra et foder til et andet kan give hunden diarré.

Hvis du planlægger, at hunden eller katten skal være på pensionen i lang tid, bør du i forvejen prøve at lade den være på pensionen i nogle dage for at se, hvordan den har det med det. Du skal dog være opmærksom på, at dyret lige skal have en dag eller to til at falde til.

Vær sikker i din sag, inden du tager på ferie. Der er ingen grund til, du får din ferie spoleret pga. dårlig samvittighed, hvis du ikke synes godt om pensionen, hvor din hund eller kat er.

Vær ude i god tid. Pladserne på pensionerne bliver ofte meget hurtigt optaget.

Mange får familie, venner eller naboer til at passe dyrene, og det kan ofte være den bedste løsning. For hunde er det dog ikke nok at blive tilset og luftet et par gange om dagen. Hunde er sociale dyr, og de bryder sig ikke om at være for længe alene. Så hunden må bo hos den, som sørger for pasningen. Eller også må den, der passer hunden, flytte ind i din bolig. Husk, at mindre familiedyr også skal passes. Alle dyr skal tilses mindst én gang om dagen. Det siger loven.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Vær kritisk i valg af hundepension!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce