{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
859 visninger | Oprettet:

Børn & hunde mødes til træf i Hvidovre {{forumTopicSubject}}

Dansk Hvid Schæferhundeklub, Fritidsbutikken og Aktiv sommer i Hvidovre holder lørdag den 2. august kl. 11.00 - 15.30 børnenes og hundenes dag for alle skole elever og deres hunde i Byparken ved Avedøre Station i Hvidovre.

Alle børn fra 7 - 16 år kan deltage med deres hund, der skal være i snor.

Dommeren fortæller lidt om din hunds historie, alle får en skriftlig bedømmelse af hunden, og der er diplom til alle der har været med ligesom der kåres årets barn og hund i Hvidovre som afslutning på dagen.

Der er også stort loppemarked samtidig, hvor alle gratis kan stille en bod op til hundeloppedag ( husk selv at tage et bord med ), og der er salg af lidt mad og drikkevarer til familievenlige sommerpriser.

Det er 5 år der holdes børnenes og hundenes dag for alle børn og hunde, og iår kommer også en og fortæller lidt om hundetræning samt viser børnene lidt om hvad de og deres hund kan lære sammen.

Det er gratis at være med for alle, du møder bare op kl. 11.00. Hvis du kommer i tog så tag linie A til Avedøre station. Hvis I kommer i bil så parker ved Avedøre Bibliotek i Hjulmagerporten, så er Byparken lige foran Store hus i Sadelmagerporten, Hvidovre.

Der er også loppemarked samme dag i Byparken, og der kan købes lidt mad samt noget at slukke tørsten med til billige priser.

Det er 5 år der holdes børnenenes og hundenes dag så vi håber at mange børn, unge samt hele familien kommer og ser de glade børn og hunde i ringen til en rigtig hyggelig dag.

I må alle have en fortsat god sommer, og jeg håber at mange her på siden måske har lyst til, at deltage i denne hyggedag, hvor det er børnene og hundene der er i centrum i ringen, så jeg håber at mange mødes till børnenenes og hundenes dag i Hvidovre lørdag den 2. august.

God sommer og på gensyn

Frank og hundene


Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Børn & hunde mødes til træf i Hvidovre

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce