Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Medlemmer: 338
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
Play video
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Hylde mursten 500 kr.
  • Rådgivning støbning gulv 205 kr.
  • Rengøring af hel lejlighed 900 kr.
  • Hand curtain rail on ceiling 400 kr.
  • Afhente mindre fældet nåletrå 1.000 kr.
  • Ophæng af ting 400 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Mørbrad.
  • #1   7. sep 2008 johv indbagt:-) mums
    Et stks mørbrad skæres på langs(ikke helt igennem) deri ligger du en blanding af philidelphia flødeost,skinke og frisk purløg. Så bruner du den på alle side undtagen toppen:-) så svøber du den ind i bacon og kommer den o ovnen ved 200grader i en time:-) MUMS


  • #2   7. sep 2008 En dejlig nem og simpel opskrift på mørbrad i fad. Skær 2 mørbrader til bøffer og steg dem som bøffer på en pande i margarine/smør. Kom bøfferne i et ildfast fad. Skær en bakke champignoner i skiver og rist dem på en anden pande. Skær 2 gode store løg og rist dem på en pande også. (evt. kan man lave de her løg og champignoner først, så man kan bruge margarinen man lige har stegt bøfferne i til at give sovsen lidt smag) Hæld løg og champignoner over bøfferne. Skær 2 pakker hamburgerryg pålæg over en gang, altså halver dem, og læg dem over bøfferne, champ. og løg som et lag, tag derefter en hel pakke Riberhus os og læg endnu et lag over. Lav nu din sovs på panden. Kom piskefløde og mælk på panden du lige har stegt bøfferne på. Tilsæt tomatkoncentrat/pure i sovsen og smag til med Karry, salt, peber og hvidløg. Hæld derefter din sovs over i fadet med at det gode i og sæt det i ovnen ca. 30 min ved 180 grader. Server retten med ris til. Koges efter foreskrifterne på pakningen. Det er en fantastisk ret, dejlig nem, men den falder meget tungt. Held og lykke.


    For at kunne slette indlægget skal du først indtaste den adgangskode, du bruger til at logge ind på din brugerkonto med.


  • #3   7. sep 2008 Hmmm fandt et par fejl jeg rettede men så ikke lige de nederste linjer. hehe. Dem ser i bare bort fra..... LOL.

  • #4   7. sep 2008 Hende med puttetroldene...

    Det lyder lækkert men hvad spiser i der til ?


  • #5   7. sep 2008 Hmm kartofler som jeg skære i små stykker,kommer olie og krydderier ovenpå også ind i ovnen 200grader i en time

  • #6   7. sep 2008 Okay tak for det smiley

  • #7   7. sep 2008 man kan osse proppe den med persille og lyn stege den.. derefter sætten den i ovnen i et fad med fløde og champignon.. serveres men fritter.. el råstegte nye kartofler..

Kommentér på:
Mørbrad.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce