{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Afhentning af fliser 500 kr.
  • Opsætning fjernsyn på væg 500 kr.
  • Frithængende emhætte installation 3.000 kr.
  • Skift af radiatorventil 1.600 kr.
  • Grave 205 kr.
  • Opsætning af loftlampe, ophæng af 2 billeder, ophængning af lille TV, opsætning af spejl 600 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  petit four
  • #1   26. okt 2008 det kan jo være mange forskellige ting - små vandbakkelser eller små marcipan konfekt eller små kransekager

    men jeg har denne opskrift:

    Disse petit four er lavet af sukkerbrødsdej. Denne dej kan også bruges til lagkagebunde og roulade.

    Sukkerbrødsdej:
    4 æg
    1 dl sukker
    2 1/2 spsk Maizena
    1 dl hvedemel

    Pisk æg og sukker til stift skum.
    Pisk Maizenamelet i det stive skum.
    Rør forsigtigt melet i uden at luften går ud af skummet.
    Beklæd en bageplade med bagepapir. Hæld dejen ud på bagepapiret.
    Bag bunden ved 200ºC til den er lysebrun – ca. 8 minutter.
    Vend straks kagen ud på et nyt stykke bagepapir.

    Petit four:
    150 g abrikosmarmelade
    250 g marcipan
    evt. 50 g flormelis
    200 g mørk chokolade

    Smør et jævnt lag abrikosmarmelade på undersiden af kagen.
    Rul marcipanen ud, så den har samme størrelse som kagen. Hvis marcipanen er meget klistret, kan man ælte den med lidt flormelis. Det er lettes at udrulle marcipanen ved at lægge marcipanen i en frysepose og rulle den ud med en kagerulle.
    Læg marcipanen ovenpå abrikosmarmeladen på kagen.
    Sæt evt. kagen i køleskabet for at trække i ca. 1 time.
    Imens kan chokoladen tempereres.
    Vend kagen ud på bordet, så marcipanen er nederst.
    Udstik petit fours til små cirkler eller skær små kvadrater ud på 2x2 cm.
    Overtræk med tempereret mørk chokolade.
    Pynt evt. med lidt kandiserede violer, nødder eller lignende.


  • #2   26. okt 2008 de her havde en bund af marcipan eller makron og så var der noget fyld i den med chokoovertræk og en ting på toppen.. De variede lige =)

  • #3   28. okt 2008 Hvilken slags fyld var der i og hvad betyder en ting på toppen? Kunne det være en lille Sarah Bernhardt kage på markron?
    Se dem her: (link fjernet)
    De er fantastiske og forsvinder meget, meget, meget hurtigt!!!! Så hvis de skal bruges til fest så lav rigeligt -og jeg mener rigeligt smiley


  • #4   29. okt 2008 Hov jo måske er det alligevel dem.. De har var der også nogle af dem der var marcipan i.. Dem med marcipan i var der hakket pistcie ovenpå, dem med chokolade var der en valnød på.. Sådan noget pynt =)

Kommentér på:
petit four

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce