{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.021 visninger | Oprettet:

Torskeret med Creme Fraiche sauce {{forumTopicSubject}}

Torskeret med creme fraiche sauce

3/4-1kg kogt kold torsk. Sauce 3 1/2 dl creme fraiche, 2 spsk sød fransk sennep, 1/2tsk groft salt, friskkværnet peber efter smag, 1 tsk bearnaise essens, 1 dl piskefløde (pisket til skum) Pynt 100g rejer, 100g caviar, 3 hårdkogte æg, 1 bakke karse

tilbehør Flütes


Anret torsken i et fad. Rør creme fraiche sammen med alle ingredienserne på nær flødeskum, som vendes i til sidst. Smag saucen til og hæld den over torsken.
Pynt med rejer - caviar og æg skåret i skiver, samt karsen


kan love at det er en læker let forret


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Nedtagning af TV fra vægophæng 650 kr.
  • Opsætning af dampspærre 800 kr.
  • Solid dæk sæt på 400 kr.
  • Rengøring 500 kr.
  • Installation af loftslampe 645 kr.
  • Slibning af egetræs trappe 4.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Torskeret med Creme Fraiche sauce
Kommentér på:
Torskeret med Creme Fraiche sauce

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce