2.024 visninger
|
Oprettet:
Tilmeldt:
28. okt 2007 Følger: 63 Følgere: 76 Hunde: 4 Emner: 49 Svar: 5.752
Torskeret med Creme Fraiche sauce {{forumTopicSubject}}
Torskeret med creme fraiche sauce
3/4-1kg kogt kold torsk. Sauce 3 1/2 dl creme fraiche, 2 spsk sød fransk sennep, 1/2tsk groft salt, friskkværnet peber efter smag, 1 tsk bearnaise essens, 1 dl piskefløde (pisket til skum) Pynt 100g rejer, 100g caviar, 3 hårdkogte æg, 1 bakke karse
tilbehør Flütes
Anret torsken i et fad. Rør creme fraiche sammen med alle ingredienserne på nær flødeskum, som vendes i til sidst. Smag saucen til og hæld den over torsken.
Pynt med rejer - caviar og æg skåret i skiver, samt karsen
kan love at det er en læker let forret
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
Torskeret med Creme Fraiche sauce
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside