Boller i karry. Boller i karry.
Denne opskrift er også rigtig god. En af mine favoritter. Den er tilmed nem.
Kødfars til boller:
-400 g hakket kylling eller kalkun.
-1 dl. bulgur.
-1 stort hakket løg.
-1 dl. minimælk.
-en smule mel til at samle farsen.
Sovsen:
-4 små skalotte løg. (almindelige løg kan bruges).
-1 syrligt æble som skæres i tern.
-½ l. minimælk.
- dl. fond. (gerne afkog fra bollerne).
-Karry efter smag.
-Maizena til jævning.
Farsen:
Bulgur skylles og koges efter anvisningen på pakken. Farsen blandes og boller koges i vand, evt. med noget bullion i. (plejer selv at komme grøntsagsbullion i).
Sovsen:
Hvis du har en slip let gryde ville det være bedst at bruge denne da du så kan undgå fedstof helt.
Svits løg og karry, tilsæt æblerne og en lille skvat vand, man kan også bruge lidt af den fond man har fra bollerne. Medmindre man ikke har så meget.
Tilsæt mælk og fond og lad det koge ind, tilslut jævner du med lidt maizena. Når sovsen er klar kommer du alle bollerne op i sovsen så de bliver varme igen.
Serveres med ris og evt. noget råkostsalat.
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Boller i karry.
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside