770 visninger
|
Oprettet:
Boller i Karry {{forumTopicSubject}}
Har en af jer søde mennesker ikke en god opskrift til fars til boller i karry ?
Er lidt tja "blond" nårr det kommer til det hehe
jan 2008
Følger: 20 Følgere: 18 Hunde: 3 Emner: 273 Svar: 7.085
jul 2004
Følger: 29 Følgere: 29 Hunde: 6 Emner: 162 Svar: 1.328
apr 2005
Følger: 64 Følgere: 61 Hunde: 12 Emner: 85 Svar: 4.011
maj 2011
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 4 Emner: 111 Svar: 3.043
apr 2005
Følger: 64 Følgere: 61 Hunde: 12 Emner: 85 Svar: 4.011
jul 2004
Følger: 29 Følgere: 29 Hunde: 6 Emner: 162 Svar: 1.328
Det smager skide godt, er billigt, og nemt så kommer aldrig til og gøre det på andre måder.
okt 2007
Følger: 40 Følgere: 30 Hunde: 3 Emner: 201 Svar: 4.765
Til sovsen river jeg et æble, og et lille løg..
Svitser det i en gryde med fedtstof og passende mængde karry..
Mel så det blir mere fast, en lille smule mælk til lige at koge op på, og så spædes der til med væsken som bollerne har kogt i, indtil sovsen har passende konsistens..
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.870
jul 2005
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 3 Emner: 586 Svar: 5.803
men kan man godt kun bruge hakket svin ?
okt 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 1 Emner: 509 Svar: 2.021
aug 2006
Følger: 17 Følgere: 17 Emner: 416 Svar: 5.164
okt 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 1 Emner: 509 Svar: 2.021
Margarine i en gryde, karryen skal lige brændes af, så i med mel og mælk, og vandet fra bollerne .... smages til med salt ...
Så hældes sovsen over bollerne og nu er risen selvfølgelig færdige - selvom jeg lige glemte at nævne dem ....
jul 2004
Følger: 29 Følgere: 29 Hunde: 6 Emner: 162 Svar: 1.328
jul 2010
Følger: 17 Følgere: 15 Hunde: 4 Emner: 74 Svar: 1.995
jul 2005
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 3 Emner: 586 Svar: 5.803
jul 2004
Følger: 29 Følgere: 29 Hunde: 6 Emner: 162 Svar: 1.328
Det er super smart og nemt =)
maj 2006
Følger: 25 Følgere: 26 Hunde: 3 Emner: 275 Svar: 3.186
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.870
Som oftest bruger jeg kun svinekød, det kan man sagtens.
Det der med medisterpølsen er meget smart, men jeg synes altså, det smager af bouillon. Måske hænger det sammen med, at jeg ikke giver 100 kr. for en medister
nov 2004
Følger: 62 Følgere: 57 Hunde: 2 Emner: 881 Svar: 10.752
4 spsk mel
3 dl vand
5 dl mælk
4 tsk karry
1 løg
1 tsk estragon
Fremgangsmåde:
Boller:
Rør en frikadelle dej med løg, mel, æg, karry, salt og kom ekstra peber i. Bollerne koges i 10 min. i letsaltet vand med løg og en grøntsagsbouillon terning.
Sovs:
Pil og riv løget. Karry ’brændes af’ i en gryde med smør. Derefter tilsættes løget hvor det hele svitses. Hæld mælken sammen med karry og løget i gryden. Hæld skiftevis vand og mel i gryden mens der piskes. Melet drysses i ud i siden af gryden som forsigtig piskes ind mod midten af gryden. Smag til med salt, peber og estragon.
Boller i Karry