{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.395 visninger | Oprettet:

TV : Ekstrem slankekur {{forumTopicSubject}}

Det ku være det var af interesse....:)

Slankekurens pris
I dag kl. 16.00 - 17:00 på TV3

Britisk dokumentarprogram fra 2006
Tv-værten Louise Redknapp kaster sig ud i et potentielt sundhedsskadeligt eksperiment med det mål at slanke sig ned til en størrelse 32 (den amerikanske 'size zero'). Formålet er at udforske farerne ved tidens besættelse af slankekure og det pres, der er på især piger og kvinder for at leve op til idealet om at være ekstremt tynd. Det månedlange eksperiment starter i Los Angeles, hvor Louise møder 'Bootcamp Barry', en militaristisk slanke- og fitnessguru for Hollywoods berømtheder. Her begynder Louise på et udmattende slanke- og træningsprogram, som nøje overvåges af en ernæringsekspert. Efterhånden som Louises helbred svækkes, udpeger ernæringseksperten de farer og bivirkninger, som er forbundet med sådanne ekstreme slankekure. Programmet indeholder desuden interview med personer fra vidt forskellige baggrunde, hvis liv alle er blevet stærkt påvirket af tidens tendens til at idealisere den ekstremt tynde krop.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  TV : Ekstrem slankekur
  • #1   29. dec 2008 Ja, det er nemlig skræmmende - er spændt på, hvornår size zerro slår igennem i DK. smiley

  • #2   29. dec 2008 Kan godt se ideen med at hun vil lave sådan et program, frygter bare der er mange, der vil vende den om til - nøøøj, kan man tabe sig SÅ meget på SÅ kort tid!
    Tror alle de "skræmme" programmer med tynde mennesker, diæter osv. har den omvendte effekt på unge kvinder. Tror ikke det skræmmer dem, tværtimod, desværre. Så bliver de måske inspireret.
    Men size zero kan ikke være langt væk fra at være en virkelighed i DK!


Kommentér på:
TV : Ekstrem slankekur

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce