{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
734 visninger | Oprettet:

Muttehygge {{forumTopicSubject}}

Så er det tid til endnu en muttehygge dag, det bliver Søndag d.26 april 2009, kl. 10.00 .

Denne gang har har vi valgt at focuser lidt mere på udstilling, og har derfor allieret os med LOUISE & DAN, fra KENNEL AMULOGA, der sammen med Allan fra Black Lotus, uden sammeligning, har den største ekspertice i at udstille sin hund på bedste måde. De vil undervise lidt i hvorledes man fremstiller sin hund, sig selv, samt lidt om hvorledes man kan pleje sin hund inden udstillingen. Det er muligt at købe divs. Plejemidler til sin dejlige hund.

Ligesom sidst vil det være muligt, at komme ud på en lille hygge gåtur med hunden, på 2,5 km.
Det er også muligt at komme ud og cykle en lille tur med vovsen, såfremt man har mod til det, hvis vejret tillader det.

Der vil være masser af muligheder for at snakke med andre mennesker og opdrættere, der brænder for det samme som dig….. malamutten….

Omkring middagstid vi vil tænde op i grillen, så der kan komme lidt i maverne også. Der skal forventes en pris på ca. 30-35 kr pr person, 20 kr for børn, der vil kunne købes øl og vand til billige penge.
Der vil også være kaffe og kage op af eftermiddagen, og det er så op til folk selv, hvornår de har lyst til at tage hjem igen..

Såfremt der er nogle der kommer langvejs fra, så har vi et par ekstra værelser, der kan benyttes, så man er velkommen til at komme forbi om lørdagen, vi er hjemme alligevel. Der er også masser af plads til at slå et telt op, hvis man er til den slags, og børn er selvfølgelig meget velkommen, vi har selv nogle stykker….

Så hiv en dag eller 2 ud af kalenderen, kør til nordjylland, og luft din/dine hunde… de skal jo ud og have frisk luft alligevel… folk der måske er interesseret i racen, er også meget velkommen til at komme med, og få et indtryk af, hvad det vil sige at have malamutter.

Så hvis dette har fanget din interesse, så sende en mail, sms, eller ring og meld dig/jer til senest d. 19 april….Vi er nød til at vide hvor mange der dukker op, så vi kan handle ind derefter…

Med venlig vooo vooo hilsen

KENNEL SNOWCREEK ( WWW.SNOWCREEK.DK)
Michael & Henriette, Nørre storevej 9, Agersted, 9330 Dronninglund
98383617/27572271, malamute@snowcreek.dk

VIGTIGT : DA DER ER MANGE HUNDE SAMLET, SÅ HUSK,: AT VÆRE UP TO DATE MED VACC.
HUSK HUSK HUSK HUSK HUSK HUSK HUSK ::: SIDSTE TILMELDING ER D: 19 APRIL 2009


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Muttehygge
Kommentér på:
Muttehygge

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce