{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
403 visninger | Oprettet:

Holdbarhed {{forumTopicSubject}}

Jeg bager ikke så tit men faldt over denne
http://www.dansukker.com/Default.aspx?ID=216&ProductPage=1&ProductID=15714&GroupID=194

Men da jeg skal bage den nogen dage før den skal bruges (skal i sommerhus) så vil jeg høre om der er nogen som kan sige hvor lang tid den kan holde sig god, og om den evt ville kunne fryses?

På forhånd tak


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Opsætning af lamper 900 kr.
  • Cover holes in walls and ceiling 1.000 kr.
  • Hoved og terasse dør lukker ikke ordentligt 1.300 kr.
  • Lavet et makeup bord 750 kr.
  • Ophæng af TV og ophæng af lamper 1.485 kr.
  • Fixe opvaskemaskine der lækker vand 1.090 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Holdbarhed
  • #1   15. maj 2009 Altså jeg laver en med samme bund og så med noget creme på og friske bør ovenpå igen. Den smager himmelsk MEN om muligt endnu bedre dagen efter når cremen har fået lov til at "trække" på bunden. De friske bør smider jeg så på den dag jeg skal bruge den sammen med lidt grønne blade fra Citron Melisse eller Mynthe. Det ser rigtig flot ud og så smager den himmelsk.

    Nå men det jeg ville frem til var at : Du kan sagtens lave den dagen i forvejen men jeg tror at "bunden" vil blive for soppet hvis det er flere dage vi taler om.


  • #2   15. maj 2009 Det senest jeg kan bage den er tirsdag og den skal tidligst bruges torsdag. Jeg tænkte nok mest på om den evt kunne fryses??

  • #3   15. maj 2009 Der må jeg være dig svar skyldigt ! Aner det simpelthen ikke, kan du ikke nå at bage en "formindsket udgave" af den og se resultatet efter Hr. Frost ?

  • #4   15. maj 2009 Det var selvfølgelig en mulighed. Takker

  • #5   15. maj 2009 Jeg vil mene den sagtens kan fryses... det eneste der kunne være et minus at fryse, er fløden... men da den er blandet op med chokolade osv, tror jeg ikke på, at den vil skille. Jeg ville give det et forsøg... men eller kan den sagtens holde sig fra tirsdag til torsdag... er den godt pakket ind, bliver den ikke tør!! bare lad den stå på køl...

  • #6   15. maj 2009 Hvis du prøver at fryse den, kan du så ikke gi´ et praj om det? ;oD Det ser jo super god ud.

Kommentér på:
Holdbarhed

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce