Opskrift-hjørnet

Opskrift-hjørnet

Medlemmer: 70
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
2.566 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 1 Svar

Frysning af rå dej :O) Frysning af rå dej :O)

Jeg arbejder jo i en kantine, som mange ved :O)

Når vi bager derover, rører vi dejen sammen på normal vis, lader den raske en ½ times tid i kedlen, så slår vi den op, former brød og boller på bageplader, filmer dem og fryser dem ind. Så kan de, når de er frosne, puttes i poser, og fylder derved ikk så meget.
Det eneste man skal huske er at der ca. skal bruges dobbelt gærmængde.

Når vi skal bruge brødet, tager vi det ud dagen før og stiller det på køl til optøning. Det bliver ligeså fint som "normalt" brød :O))


Play video
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Afhentning af betonaffald 2.500 kr.
  • Opgravning af rødder fra buksbom busk 1.000 kr.
  • Fjerne ukrudt 500 kr.
  • Rengøring af lille sommerhus 400 kr.
  • Rengøring af køleskab og 3 fryse skuffer 700 kr.
  • Udskift S16 kraftstik 1.800 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Frysning af rå dej :O)
Kommentér på:
Frysning af rå dej :O)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce