2.566 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
1 Svar
Frysning af rå dej :O) Frysning af rå dej :O)
Jeg arbejder jo i en kantine, som mange ved :O)
Når vi bager derover, rører vi dejen sammen på normal vis, lader den raske en ½ times tid i kedlen, så slår vi den op, former brød og boller på bageplader, filmer dem og fryser dem ind. Så kan de, når de er frosne, puttes i poser, og fylder derved ikk så meget.
Det eneste man skal huske er at der ca. skal bruges dobbelt gærmængde.
Når vi skal bruge brødet, tager vi det ud dagen før og stiller det på køl til optøning. Det bliver ligeså fint som "normalt" brød :O))
0 synes godt om
nov 2007
Følger: 76 Følgere: 111 Hunde: 6 Emner: 552 Svar: 4.180
Frysning af rå dej :O)
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside