1.139 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 1 Svar

Frysning af rå dej Frysning af rå dej

Jeg arbejder jo i en kantine, som mange ved :O)

Når vi bager derover, rører vi dejen sammen på normal vis, lader den raske en ½ times tid i kedlen, så slår vi den op, former brød og boller på bageplader, filmer dem og fryser dem ind. Så kan de, når de er frosne, puttes i poser, og fylder derved ikk så meget.
Det eneste man skal huske er at der ca. skal bruges dobbelt gærmængde.

Når vi skal bruge brødet, tager vi det ud dagen før og stiller det på køl til optøning. Det bliver ligeså fint som "normalt" brød :O))


Play video
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Ophæng af en enkelt kommode, en hylde og to lamper 1.400 kr.
  • Tømre til eftersyn 205 kr.
  • Rengøring i lejlighed 1.000 kr.
  • Baghjul på cykel punkteret. 350 kr.
  • Vinduespudsning 700 kr.
  • rep. af vaskemaskine Miele W1 1.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Frysning af rå dej
Kommentér på:
Frysning af rå dej

Annonce