{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.015 visninger | Oprettet:

De små hvalpe - 5 uger 5 dage {{forumTopicSubject}}

http://www.facebook.com/album.php?aid=19419&id=100000074056258&l=9884b1e8fb

Nåååårh.. Nu er der rigtig gang i dem, og de render rundt udenfor. De er bare super søde smiley Se de nyeste billeder, - det er de sidste 8 billeder.

Hvis i ikke orker at kigge alle billederne igennem, så se dette billede:

http://tinypic.com/r/2h7jwic/6

Det er simpelthen så sødt. Et rigtigt gavtyveblik der er på billedet smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  De små hvalpe - 5 uger 5 dage
  • #1   23. maj 2010 Forresten; lad være med at kigge billederne hvis i har et meget blødt hvalpehjerte smiley Der kan opstå pludselig trang til at få en lille hvalp hvis i kigger billederne smiley (jeg har kigget dem for mange gange. Jeg kunne godt lige hugge alle 6 hvalpe ;))

  • #2   24. maj 2010 Tak, syntes jeg også smiley Man har sådan lyst til at snuppe en med hjem. Bare en enkelt, men det syntes forældrene desværre ikke er en god ide. Æv æv smiley Og nu er de så 5 uger og 6 dage. Så er der jo ikke længe til at de skal ud til deres nye familier. Suk, så bliver der ikke mere hvalpenussen i denne omgang. Nu havde man lige vænnet sig til det, altså smiley Men okay, vi kan stadig se den ene tæve hvalp, for dem der ejer moderen vil gerne have en af dem, så de har udset sig den tæve de gerne vil have. Alle tre piger er nu afsat, nu er der kun drengene tilbage. Jeg har bare allerede valgt den dreng jeg gerne ville have, og givet den navn og alt muligt. Det er altid det sværeste at overtale forældrene, men desværre må jeg nok give op på forhånd. Suk smiley

Kommentér på:
De små hvalpe - 5 uger 5 dage

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce