{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.378 visninger | Oprettet:

TV tema aften om hunde den 16 oktober {{forumTopicSubject}}


Jeg syntes lige i skal være opmærksom på at det kan blive spændende at se TV den 16 oktober kl. 20.00 på DR TV2, hvor man har en ”aften med hunde”, nedenfor er hvad man på DR`s hjemmeside skriver om udsendelsen.

Mvh

Frank Sørensen

Hunden - et barn på 4 poter

16. oktober 2010 kl. 20:00 på DR2

Køteren, vovsen, tæppetisseren. Hunden er vores mest populære kæledyr og der fin-des mere end 550.000 af dem i vores lille land.

Denne temaaften går på opdagelse i hundeejernes verden; der hvor hundene sover i dobbeltsengen, spiser med ved bordet, og går i hundebørnehave iført det seneste skrig i hundedækken.

Og når moderne hundeadfærdseksperter vil fortælle os hvordan vi skal forstå hunden, må vi op til polarcirklen og i nærkontakt med hundens stamfar, ulven.
Hunden vores levende møbel

Livsstilseksperten og indehaver af en delehund Christine Feldthaus, tager temperaturen på den moderne familie, og konstaterer at hunden indfinder sig i familien, når det med mand, børn, Berlingo og carport er på plads og ungerne har mistet interessen for guldhamster og kanariefugle.

Hundebørnehaven
Nini Karpatoff mener hun har verden skønneste job. Hver dag samler hun en snes karismatiske enebørn af nogle skødehunde op for at køre dem i skoven. Og hundeforældrene betaler gerne hvad der svarer til en vuggestueplads for at få samvittigheden i orden mens Rynke, Zolo og Agnes får luft og socialt samvær.
Trofast kærlighed

"At få hund er som at få sit første barn. Pludselig er man lukket ind i et fællesskab som man aldrig før rigtig vidste eksisterede".

Vi vil prøve at bevæge os ind i hundeejernes virkelighed og beskrive en verden, hvor hunden er kilde til uforbeholden kærlighed, sover i dobbeltsengen og spiser med ved bordet.

Kysser med ulve
For at forstå hunden skal man se på ulven siger hundetræneren Julian Brossé og den kendte norske ulve- & adfærdsekspert Runar Næss.

DR 2 Tema er taget til Polarcirklen, for at møde de 2 mænd og deres ulve. Og hjemme i Danmark lærer Julian Brossé hundeejere og forstå hunden, som den tamgjorte ulv, den inderst inde er.

Hunde-forkælet (Millionaire dogs)
Markedet for tilbehør til hunde er eksploderet I USA de seneste år. Reklamebranchen og hotelbranchen har kronede dage, og der er endda åbnet et 5-stjernet hundehotel, der serverer en tre retters italiensk menu til de firbenede venner.

I New York City er hundelegepladser, specielle hundetaxier og hunde-babysitters et helt almindeligt syn. Og i The Big Apple er der også åbnet et hunde-spa og fittness-center.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  TV tema aften om hunde den 16 oktober
Kommentér på:
TV tema aften om hunde den 16 oktober

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce