{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
11.806 visninger | Oprettet:

Foder UDEN lagermider {{forumTopicSubject}}

Hejsa alle

Så har jeg brug for jeres viden.
Jeg har en berner sennen der er blevet testet for allergi og testen viste positivt for husstøvmider og to slags lagermider.

Mine spørgsmål er - og lad os lege at jeg ikke kan/vil barfe (har ikke taget stilling endnu):
Findes der et tørfoder der ikke indeholder lagermider - eller hvor lagermiderne ikke kommer efter noget tid? Er det nok at foderet er uden korn? Hvad med ris og majs - kan de leve "på/af" det (lagermiderne)?

Håber I forstår hvad jeg spørg efter ;o)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Foder UDEN lagermider
  • #1   22. apr 2011 Jeg hører både det ene og det andet. Ris kan jeg dog sige så meget, at min lagermide allergiker ikke kan tåle.

    Jeg bruger med meget held Olivers selected Fish, men der er også meget andet på markedet der kan bruges.

    Acana har blandt andet en linie uden korn, og Orijien er også kornfrit


  • #2   22. apr 2011 Wolfsblut og Canidae også. Men Canidae har jeg ikke prøvet.

    Vi har fået vores hund hypersencibiliceret hos dyrelægen, og det har også hjulpet os noget på vej, hvis det kunne være en løsning også for jer. Problemet hos os er også husstøvmider og lagermider.

    smiley


  • #3   22. apr 2011 Vi skal også have vores hund hypersencibiliceret snart, men der er lidt problemer med at få medicinen ind i DK for tiden, så vi håber på der snart bliver givet en godkendelse, så vi kan komme i gang.

    Hvordan viste din hunds symptomer sig Lonni? Og hvordan går det nu?
    Tak for dine svar :o)



  • #7   23. apr 2011 Palle P, kan ikke være mere enig med dig, har været igennem præcist det samme med Chicco. Sidste sommer havde han bidt hul lige ved siden af rumpe hullet og blev også testet positiv for lagermider, husstøvmider og loppespyt. Jeg indvilligede i det dyre hypersencibiliserings program. Men men men, hunden har jo bidt sig netop der, grundet et analkirtel problem.
    Jeg er stoppet med vaccinerne og fodre ham med Acana light, hvilket er et foder som indeholder dampet havre og til tider får han kiks med hvede i, der er ingen reaktion overhovedet.
    Ny undersøgelse lavet på 100 hunde uden symptomer, viser at 75 af dem slår ud på netop lager, hustøv og loppe.
    Allergien er blevet en mode diagnosen og dyrlægerne tjener fantastisk på det.


  • #8   23. apr 2011 Vi opdagede det ved at vores hund kløede sig ekstremt meget, og fik rigtig meget øresnask. Han bed ikke pelsen af sig, eller slikkede sig til blods, men hans kløen var dog stadig ret ekstrem. Vi tog til den nærmeste dyrlæge som slog det lidt hen som noget pjat eller hysteri. Hunden havde jo ikke nogen synlige skader. Det ville vi så ikke nøjes med, så vi kørte til Københavns dyrehospital for at få taget blodprøver. Og ganske rigtig. Det var allergi.

    Vi havde i øvrigt udemærket succes med selv at stikke ham de fleste gange, så vi ikke skulle til dyrlægen hver og hveranden uge til at starte med.

    Så længe vi holder ham på måtten med noget ordentlig foder, går det rigtig godt. Jeg er så gået skridtet videre, og vasker alt hvad han ligger i, en gang om ugen i Neutral sæbe.

    Der skal dog ikke mere end et par gode mundfulde af en hestepærer i et uopmærksomt øjeblik, så kradser han sig de næste 2-3 dage.



  • #9   23. apr 2011 Palle og Cavalier tossen - Det kan godt være det er blevet en modedille, men hvis det er allergi, så kan hypercensibiliseringen nu være en god løsning. Der var ingen tvivl i vores tilfælde, hvilket hunden også tydeligt viser, så længe man holder sig inden for rammerne af hvad han kan tåle. Samt hvor hurtigt hunden reagerer, hvis den smutter på et sidespor.

  • #10   23. apr 2011 Vi brugte Canidae med fisk i den første tid, vi havde Tyson. Det fungerede han rigtig godt på, men da han ikke rigtigt gad spise det, skiftede vi, og så blev hans pels værre (sådan opdagede vi problemerne), så vi barfer nu med succes. Men kan anbefale Canidae (hvis ellers din hund gider spise det).

    Held og lykke med projektet.


  • #13   23. apr 2011 Palle P: Ja, det er en blodprøve fra egen dyrlæge, men han har konsulteret en eller anden ekspert der hedder Kristian - jeg ved ikke hvor han er fra. Vi valgte vores egen dyrlæge, da han har sendt flere til specialister og de er kommet frem til det samme han havde! Og jer er 100% sikker på at vores dyrlæge ikke lader min hund og min pengepung gennemgå dette, hvis ikke kan synes det er nødvendigt.

    Hvis der er nogen der har tid og lyst til at gennemgå hvad hypercensibilisering er må I meget gerne prøve at forklare det. Jeg har en ide om hvad det er, men er ikke helt sikker.

    Min hund har haft 9-10 hotspots (væskende sår) på 2 år, bliver rød og irriteret under poterne og har ofte problemer med ørerne. Han klør sig ikke overdrevent meget synes jeg.
    Lige nu har han en god periode og har ikke haft et hotspot eller andre gener siden vi stoppede med medicinen fra det sidste for 3 uger siden - 7 9 13 ;o)

    Jeg aner ikke hvad jeg ellers skal prøve en hypercensibiliseringen og andet foder. Han er meget generet af hans hotspot når han har dem og med små 1000 kr. pr hotspot løber det jo også op!

    Tak for jeres forslag til foder, det vil bestemt benytte mig af :o)


  • #14   24. apr 2011 hvis du får atopica til din hund så prøv at google det fordi det er noget man bruger til at slukke for deres immunforsvar :-((((

  • #16   24. apr 2011 Palle - Helt enig med at vælge dyrlæge efter problemet.. Ved at vi ikke gjorde det til en start, fik vi jo også en fejldiagnose - blot den modsatte vej smiley

    Ina - Når du hypersensibilicerer din hund skal hunden til at starte med have sprøjter med rimelig kort interval - mener at huske det er en gang om ugen. Efter nogle uger stiger frekvensen på sprøjterne så, så det er hver 14 dag og efterfølgende hver 3.die uge etc. Derudover øges den dosis de får også hen af vejen. Mener det er omkring 1 års tid selve dette løber over. Efterfølgende er der hunde der har behov for et jævnligt "skud" måske en gang om året..
    Dette har vi dog kunne holde os foruden, så længe vi fodre fornuftigt. Få gange har han dog slikket sig selv i stykker, men nu har vi alt i huset til at klare dette (creme, pulver, klorhex og krave), så han er fit igen i løbet af nogle dage. De gange hvor det er gået galt, er typisk når man kommer som gæst hos andre der har hund. De har bare deres hunds madskål stående fremme konstant, da de lige glemmer vores problem. Og et to haps, når vores at rytte madskålen inden vi kan nå at gribe ind. Så nu er det fast kotume at vi har hunde i snor ind af døren, en af os checker så lige om der er mad fremme, hvorefter vi så slipper hunden. smiley

    Kig evt. også i denne gruppe.

    http://www.hundegalleri.dk/html/grp_vis.asp?GroupID=158


  • #17   27. apr 2011 Markus M. er varmebehandlet men det er presset i form uden varme og der er masser af korn i fordi majs og ris også er korn. hvis han kurer enden mod gulvet så skal du se om hans numsekirtler er stoppet til fordi så kurre de på gulvet

  • #18   27. apr 2011 Hun D: Det synes jeg også at have læst et eller andet sted. Det er vel hvede, byg, majs, ris og alt andet ligende der kan gå lagermider i, ikke?

  • #20   28. apr 2011 Hvis du vælger Acana eller Orijien, kan det måske godt betale sig at købe i Tyskland eller englang. Jeg har haft rigtig god erfaring med denne side. Men check både den engelske og den tyske af deres sider, da prisen kan variere fra land til land. Og det er jo tosset at købe foderet hvor det er dyrest smiley

    http://www.zooplus.de/shop/hunde/hundefutter_trockenfutter/orijen

    Desuden er det ikke alt Acana der er kornfrit. De øverste 3 varianter her kan bruges.

    http://www.zooplus.de/shop/hunde/hundefutter_trockenfutter/acana

    smiley


  • #21   28. apr 2011 Markus M. er koldpresset men varmebehandlet før det. det skal alt tørfodder være efter loven.

  • #22   28. apr 2011 Laila - Olivers med lam er der korn i. Olivers selected fish er der ikke. Den variant fungerer rigtig godt hos os. smiley

Kommentér på:
Foder UDEN lagermider

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce