{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.256 visninger | Oprettet:

Pludselig aggresiv hund nr 2 {{forumTopicSubject}}

Hej alle håber i kan hjælpe...
Vi har to franske bulldogs - en på 3 og en på 1 år. De har haft stor glæde af hinanden i et år nu. Pjattet, puttet og fjollet rundt.

For ca 3 uger siden var vi på ferie, og havde hundene passet to forskellige steder, da vi ikke kendte nogen, der kunne overskue at passe to hunde samtidig.
Da hundene så bliver lukket sammen igen, er der først stor glæde ved at se hinanden, men efter kort tid angriber Anton (den lille) Mickey. I starten tænker vi det er for at finde ud af hvem der skal være "kongen" herhjemme - nu begge har været konger der hvor de blev passet.
(Det skal lige nævnes da der også har været kampe inden ferien)
De sidste tre uger har været besværlige, det er som om begge hunde pludselig bliver bange for hinanden. Det er altid Anton der starter med at angribe. han vender ørerne og knurrer - og så angriber han bare!
Anton er meget obs på hvor mickey er hele tiden - og er begyndt med gerne at ville op og løftes.

Mickey er en meget stille hund der sover og putter meget, og så nogen gange slår klik og fjoller rundt. Han har aldrig vist en agressiv side hverken herhjemme eller overfor andre hunde.

Anton kan også godt lide at putte men er mere opmærksom og interesseret i omgivelserne - han ligger for eksempel på kanten for sofaen og holder øje med haven.
Da anton var lille og med i en hundepark, blev han angrebet af en anden hund. Dette har kunne mærkes, når han har gået i snor og mødt andre hunde. nogle hunde er der ikke problemer med at møde og nogle gange er det som om hans tænke er, at det er lettere at angribe, end at blive angrebet igen.

Er der nogen der ved hvorfor Anton pludselig er begyndt at angribe mickey... han vender pludselig fra at der ikke er noget, til at angribe. er begyndt at kunne se, hvornår der er optrak til ballade, på hans ører og ved at han bukker hovedet lidt.
Når de er alene hjemme, har vi listet over til døren og kigget ind af vinduet - her ligger de ofte og putter op af hinanden.


Vi har forsøgt at lade dem kæmpe færdig men har måtte standse dem hver gang, fordi det bliver for voldsomt. begge hunde har fået små sår i ansigtet.

vi er meget bekymrede.

har læst af 6 ud af 10 hunde bliver agressive pga af smerter. har ikke fået anton tjekket af dyrlæge, men uanset hvor man mærker og trykker på ham, giver det ikke udslag.
Det er som om han er meget pirlig når han er træt.

håber virkelig der er nogen der kan hjælpe!



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Pludselig aggresiv hund nr 2
Kommentér på:
Pludselig aggresiv hund nr 2

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce