Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Medlemmer: 338
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
Play video
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Der kommer ikke vand ud af vandhanen ved vasken. 2.000 kr.
  • Opsætning af hylder 900 kr.
  • hænge gardiner op 450 kr.
  • Reparation af vaskemaskine 600 kr.
  • Afhentning af skrald 500 kr.
  • Rep. af kabelbrud på Alko robot der melder fejl CN010. Brud er fundet men forsøg selv fejler 400 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Hvor meget ?
  • #2   30. jun 2011 Ja jeg havde også tænkt noget i retningen af 4-5 kg kød. Det med ovnen er en rigtig god ide for at spare tid smiley Tak for svaret smiley

  • #3   30. jun 2011 Jeg laver altid mine i ovnen når jeg laver til mange også nogen gange ellers for så bliver de bare super gode... Men bruner dem aldrig først bare direkte i ovnen og holder øje med dem... De bliver så gode... smiley

  • #5   1. jul 2011 jamen jeg bruger gerne 12 nogen gange 18 %... laver altid deller til julefrokost, med de forskellige familier folk elsker dem...
    Også synes jeg de bliver lidt fedtfattige når de kun kommer i ovnen smiley
    Ja vi laver også hakkedrenge sådan smiley Dejligt nemt smiley


  • #6   4. jul 2011 Når du laver bøf sådan hvilken sovs laver du så til ? Syntes nemlig bøf sovs er det bedste i verden men man har jo ingen fedtstof fra bøfferne til at lave sovsen af smiley

  • #7   7. jul 2011 Jamen jeg laver faktisk aldrig brun sovs til bøf for det kan jeg ikke li, så kan ikke helt svare dig å hvad man så gør!!!

Kommentér på:
Hvor meget ?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce