{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.091 visninger | Oprettet:

Hvor lang tid? {{forumTopicSubject}}

Hejsa.

Så har vi været ved dyrelæge efter at have været på interceptor piller i 14 dage. Og det "sidste"skrab, som var det dybeste fandt hun 7-8 stykker om de var levende eller døde kan hun ikke sige. De bevægede ikke "benene" som man nogengange ser, men hun vil ikke ude lukke at de er levende, men vi skal så på piller i 14 dage igen, oghvis det ser pænere ud, jeg tager billeder hver 14's dag for at kunne se forskel, så ringer jeg ind og får flere piller.

Hvor langtid er der gået før i har fået bugt med krybene? Vi har jo været igang siden juli, men først var vi på advocate men det hjalp ikke meget.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvor lang tid?
  • #2   20. sep 2012 Det var da godt.! Jeg har desværre en type hund som ikke kan "tåle" så mange af hjælpemidlerne, så vi kan da køre på interceptor piller i 6mdr. Lige nu skal vi igang med uge 3 og uge 4.

    Har alle jeres hunde herinde haft tilbagevende hårsækmider? smiley :(

    Jeg er begyndt at give zink tabletter og anima stratt for at booste hendes immunforsvar for det er jo hvad der "normalt" skal bekæmpe de "naturlige" hårsækmider som lever naturligt i hunden.


  • #4   20. sep 2012 Øhm.. Der står milbemycinoxim som aktivt stof.
    Jeg ved ikke om der er forskellige typer, men der er jo en del som collie lignende hunde inklusiv min egen race som ikke kan tåle alle stoffer.

    Hvad er det med manukahonning?


  • #5   20. sep 2012 Jeg kan prøve at forhøre mig. RInger og spørger i morgen.Men fik din hun intercepter med dette aktive stof eller er det noget du har hørt eller?

  • #6   20. sep 2012 Mener min moster som er øjenlæge, men altså læge, snakke om noget tik tree oil? Hun smører det på alt og det bliver pænt og nydeligt siger hun.

  • #7   20. sep 2012 Okay, for her hjælper advocate ikke, men det cydectin er så pipetter til nakken? Jeg mangler en hjemmeside hvor jeg kan læse hvad sheltier og collie hunde ikke kan tåle af stoffer.
    Jeg kunne give hende de piller vi skal hente på apoteket på lørdag, det er 14 dage, hvis det ikke ser bedre ud kunne jeg snakke med dyrelægen om det stof der, for under alle omstændigheder skal jeg ringe til dyrelægen om 14 dage om jeg skal have flere piller (hvis det ser bedre ud) eller om jeg skal til skrab igen.


  • #8   20. sep 2012 Har fundet ud af at når min hund ikke er testet for MDR1 så kan jeg ikke give hende cydectin
    (link fjernet)


  • #9   20. sep 2012 JA! Så nu håber jeg at det ser bedre ud om 14 dage. smiley

  • #10   21. sep 2012 Det afhænger af om hunde har Generaliseret Dermodex som vil sige "permanent" hvor hver gang hundens immunforsvar bliver den mindste smule svækket kommer hårsækmiderne i udbrud. Behandlingerne kan vare utroligt længe, men det er utroligt vigtigt at blive ved lige meget hvor lang tid det tager. Der er desværre ikke nogen kur mod generaliseret dermodex det eneste man kan er at behandle hvergang det er nødvendigt. Det kan også være en god ide at vaske hunden 1-2 gange om ugen med diverse shampoo'er, jeg bruger selv Douxo som indeholder klorhexidin der renser og hjælper med at holde huden så sund som mulig.

  • #11   21. sep 2012 Kan kun være enig i det som BATDOG skriver,giv den noget alaska fiskeolie i dens mad 1 gang daglig,det styrker dens dårlige imunforsvar,og styrker hud og pels smiley

  • #12   21. sep 2012 Vi har brugt et halvt år på at få bugt med første omgang af genereliseret dermodex...

    Emil: er jeres generaliseret dermodex eller lokal? Er det okay at vaske hunden i shampoo flere gange i ugen?


  • #13   21. sep 2012 På min hund er det kun lokalt. og det er på siden af næsen. Har lagt billeder ind i et album.
    Hun kan ikke lide lakseolie, men hun får som skrevet i starten zinktabletter og anima stratt, som er vitaminer og mineraler og noget andet som booster immunforsvaret op og som alt kosttilskud produkter, så kommer det først tiludtryk efter 3 mdr tid. Og hun har kun fået det i 1½ uge, så der er lang vej igen.

    Hun bliver generalt vasket 1 gang om måneden i medicin shampoo. Og det er jo kun lokalt, så er det meget nødvendigt at vaske hende i det shampoo med klorhexidin?
    Jeg arbejder jo på salon så hvis jeg skal vaske hende en gang om ugen så er det ikke noget problem, men hun er jo en sart sjæl i huden, så ville da nødigt bruge for skrappe midler på huden.


  • #14   21. sep 2012 Hun vejer lige nu 7,8kg og er altid på slankekur. Hun er ikke fed overhovedet, men der er lidt. Jeg er gået igang med at få hende til at tabe sig ned til 7,3kg, så er det rigeligt. Vil sige hun er "normal".Jeg vil bare gerne have hende længere ned så hun ikke skal døje med 500gr for meget når man har E hofter.

    Jeg skal lade være med at putte hende i bad, næste gang hun SKAL i bad er torsdag d. 25 oktober, så godt en månede til og sidst hun var i bad var d. 23 august.

    Hvorfor spørger du om vægt? Har det også betydning?


  • #15   21. sep 2012 Jeg ved ikke hvad den test koster. Har lige spurgt en dyrlæge som følger med på sidelinjen, så det får jeg vel snart svar om, for hvis det skal til, så vi kan give andre midler, hvis dette aktive stof vi bruger nu ikke er godt nok.

    Hun har da fået pillerne nu i 14 dage og der er ikke sket noget endnu, men hvor har du læst om det med milbemycinoxim?


  • #16   21. sep 2012 Det var dejligt læsestof, har læst det på collie.dk men skal lige have de andre tekster oversat så jeg får alle detaljerne med. Men de midterste link virker ikke. Men på sheltie.dk om mdr1 som jeg har linket til, da er ivem... og milbemycinoxim ikke det samme.

  • #17   22. sep 2012 Vi ved endnu ikke om det er generaliseret. men ja jeg fik at vide min dyrelæge (vedhudklinik som specialiserer sig i hudsygdomme hos dyr) at jeg skulle vaske hende 2 gange om ugen da det var værst med Douxo shampoo.

  • #18   22. sep 2012 Så har jeg snakket med en dyrlæge som følger os fra side linjen og hun har kort fortalt om de forskellige stoffer og da cydestin indeholder stoffet moxidectin som også er en del af gruppen ivermectin som collier ikke kan tåle.
    Så vi må gøre forsøget med milbe... som er i den gruppe som hunde som ikke er teste for mdr1 godt kan tåle. Så det gør vi nu.

    Dyrlægen bruger selv manuka gel til sine heste, som er godt til "hudirritation" så det har jeg sagt at jeg gerne vil købe når hun får det hjem, lige nu er det i rastordne. Hun synes det er super godt, så derfor vil jeg gerne prøve det.

    Jeg har lige været på apoteket for at købe flere piller, så nu har jeg til 32 dage, og så må vi se. Jeg tager jo billeder hver 14 dag. Min mor synes det på næsen ser bedre ud, men sidst hun så det, var det jo også knuldet pga betændelse i hårsækroden, men jeg giver det lige 14 dage mere.

    Lige nu har hun så haft "diarre" i 2 dage. Så jeg har købt Zoolac i morges og det får hun så hver 6 time. Hun har også kastet op 2 gange i går.
    Der står på indlægssedlen i pillepakken at bivirkninger kan fx være diarre og opkast, men hun har jo fået pillerne i 13 dage inden diarren kom, så om det er pillerne eller om hun har støvet noget op udenfor ved jeg ikke. Men det er sku træls at skulle kæmpe mod dette også. Synes alt går galt og i mod os.

    Hun har en sart mave i forvejen også derfor hun ikke får meget forskelligt at spise. Det er bare at hvis hun får diarre af pillerne, stopper det så på et tidspunkt eller vil det kune blive ved, så man er nød til at stoppe med behandlingsformen. For diarre giver jo også dehydrering.

    Hun er vel ved godt mod under omstændighederne. Hun vil gerne spise, gå tur, snakke. Hun lægger sig ikke hen i et hjørne og vil være alene, men jeg kan se at det tynger hende og at hun har ondt. Så hvis hun også har dårlig mave på mandag så tager jeg hen og køber skånekost hos dyrlægen.

    Det er sku bare træls at alt altid hamler ned over Sonja smiley


Kommentér på:
Hvor lang tid?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce