Suppe Suppe
Har en rigtig god suppe, som vi tit får.
Det er karry suppe med fyld.
Tager bare nogle grøntsager, som man god kan lide. Vi plejer og have flere slags i. F.eks løg, porre, rød peber, majs, broccoli, gulerødder.
Skære ud i passende stykker. Og kød. F.eks kylling, kødboller, bacon e.lign.
Steger kødet først, derefter grøntsagerne.Grøntsagerne skal kun lige svitses.(svitses sammen med noget karry)Komme en passende mængde vand i.
Og derefter ris. Husk ekstra vand.
Koge til risene er kogt. Jævn med fløde, cremefine.
Der er ikke mål på hvor mange g grøntsager og kød der skal i. Det hele er bare på ca mål. Kommer an på hvor mange personer der skal spise med.
Plejer og lave ekstra, for det er også godt dagen efter.
Smager bare super godt.
sep 2004
Følger: 57 Følgere: 57 Hunde: 2 Emner: 643 Svar: 3.041
sep 2005
Følger: 5 Følgere: 5 Emner: 74 Svar: 361
Kom så meget vand ved, at det dækker grøntsagerne, kødet og risene.
Hvis man tager ris som ikke skal koge så længe, koger grøntsagerne heller ikke ud.
Vi plejer og lade det småkoge i 15-20 min.
Hvis der ikke er så meget væde ved, når det er kogt færdig. Kommer vi mere vand ved, jævner med fløde eller cremefine. Og smager til med salt, peber og karry.
Suppe
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside