Chokoladeganache hjælp {{forumTopicSubject}}
I morgen skal vi holde fødselsdag for min datter som bliver 4 år. Jeg har altid brugt en opskrift herinde fra på chokoladeganache til fyld til lagkage. Den var i kagegruppen som jeg ikke kan finde mere. Jeg fandt en anden opskrift som har resulteret i dette smulder. Er der nogle herinde der har en god og gennemtestet opskrift? Og kan jeg nå og lave det i morgentidlig når jeg har købt ind og have det klar til vi skal have kage kl 14-15 stykker?
På forhånd tak.
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.991
Flæden skal varmes til ca 80 grader, hældes over chokoladen, stå et stykke tid og så blandes.
Så skal det køles ned - dækkes HELT ned til overfladen - PÅ overfladen - og på køl.
Og så skal det piskes op.
Jeg tror dit har været tildækket så der er dryppet kondens i
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 3 Emner: 237 Svar: 3.137
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.991
http://himmelske-kager.blogspot.com/2009/01/chokolade-ganache.html?m=1
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.991
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 3 Emner: 237 Svar: 3.137
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.991
Jeg kan anbefale at lade det trække lidt mere end 5 minutter inden det røres sammen. Det sikrer at det smelter helt.
Jeg tror som sagt der er kommet lidt vand i - det ligner det.
Alternativt er det overpisket
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 3 Emner: 237 Svar: 3.137
aug 2006
Følger: 37 Følgere: 68 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 46.991
Opskriften følger fuldstændig foreskrifterne
nov 2008
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 3 Emner: 237 Svar: 3.137
Chokoladeganache hjælp