{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Plejehjemmet bag facaden
  • #1   29. jul 2020 Jeg har set det smiley stakkels mennesker..

  • #3   29. jul 2020 Den er på tv2play - så troede den var blevet vist

  • #4   29. jul 2020 Jeg må indrømme, at jeg synes det er alt alt for ubehageligt at se. Det brænder sig ind på min nethinde og jeg plejer at have meget svært ved at slippe sådanne ting igen. Så nej, jeg tror faktisk jeg undgår at se den.
    Men det viser jo også bare, hvor grelt det er smiley


  • #5   29. jul 2020 Det bliver vist på TV2 i morgen kl 20,50

    Det er bare så frygtelig.
    Jeg får lyst til at græde når jeg ser sådan noget.
    Stakkels arme gamle mennesker.


  • #6   29. jul 2020 Hjemmegående - Når der inde på Play står "snigpremierer" så er det ikke vist i tv endnu smiley (plus nogle af serierne ikke vises i tv :D)

  • #7   29. jul 2020 Jeg ved ikke om jeg tør at se det smiley

  • #8   29. jul 2020 yderst vigtig journalistik!

  • #9   29. jul 2020 Jeg har jo begge mine forældre på hver deres plejehjem. Jeg har som sådan ikke noget at udsætte på dér hvor min far er, for jeg ved at min fars hjerneskade gør ham til et røvhul, og at han konstant søger konflikter med personalet. Af samme grund flytter han om lidt til det 7. sted på et år smiley

    Min mor er på et demensafsnit på et helt fantastisk plejehjem. Personalet er omsorgsfulde, venlige over for os pårørende og i det hele taget er de bare virkelig dygtige! Min mors værelse og fællesområderne er virkelig rene og ryddelige, og indretningen er pæn. Det hele spiller på den afdeling!

    Jeg har set de klip der har været lækket fra dokumentaren, og så må jeg se udsendelsen i morgen. Men ud fra de klip jeg har set, kan jeg bare konstatere, at min mors plejehjem er helt modsat. Af samme grund satte jeg mig ned og skrev en mail til lederen af plejehjemmet, hvor jeg beskrev hvor rart det er, at opleve den omsorgsfulde pleje min mor og de andre på afdelingen får.

    Lederen blev rigtig glad, og skrev et svar, hvor han beskrev hvad han gør for personalet, og hvorfor der er så lav udskiftning på netop det plejehjem. Og så havde han selvfølgelig givet min mail til personalet på min mors afdeling.

    Der er ingen tvivl om, at de ting der ligger i den dokumentar er langt, langt over grænsen. Og de mennesker skulle aldrig have været i nærheden af at arbejde med omsorg for andre. Men heldigvis kan man opleve det modsatte ude i vores lille land smiley


  • #10   29. jul 2020 Årh frk Jensen - det havde jeg da ikke set der stod smiley

    Vi har ingen tv-kanaler udover DR.

    Jeg har arbejdet i hjemmeplejen i mange år - og har både haft fantastiske kolleger og kolleger der ikke engang burde passe en guldfisk smiley


  • #11   29. jul 2020 Det værste er den måde, de snakker om personen og personer mm. Omkring personen, og også forbi personen, MENS personen er tilstede. Det er så uetisk og umenneskeligt og fuldstændig modbydeligt at se.

  • #12   29. jul 2020 Der skal da ske drastiske ændringer på de berørte plejehjem. Og de gode steder må videre formidle hvad årsagen er til deres succes så andre kan lærer noget.

    Dog undre dette klip mig lidt
    https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-07-29-kommune-beklager-forhold-paa-udskaeldt-plejehjem-men-er-tilfreds-med-plejen-i-dag

    Trænger bleen til udskiftning eller ? For plejeren tjekker jo netop og vil vel ikke tjekke hvis hun ikke havde tænkt sig at skifte den hvis det var påkrævet?!?
    Hun virker egentlig ret omsorgsfuld, dog noget kort for hovedet til sidst men måske var der travlt.
    Altså hvis bleen skulle skiftes og hun bare ikke gad er det virkelig forkasteligt. Jeg forstår bare ikke hvorfor hun så tjekker.


  • #13   29. jul 2020 Hvem var det, der i en anden tråd om emnet kopierede noget ind om ondskab et-eller-andet?? Var det Isabelle?
    Den synes jeg nemlig satte nogle rigtig gode tanker i gang - om, hvordan sådan noget langsomt kan udvikle sig stygt. Et meget vagt og spørgende indlæg jeg kom med, men jeg kan godt nok ikke lige huske teksten smiley


  • Ulla N
    Ulla N Tilmeldt:
    sep 2013

    Hunde: 1 Emner: 3 Svar: 103
    #15   29. jul 2020 Jeg forstår ikke hvordan/hvorfor man kan/vil have et omsorgsjob når man er så ligeglad med hvordan man behandler sagesløse mennesker. Forstår ikke hvordan man kan konstatere at der er uheld i bleen og så ikke gøre noget ved det smiley
    At skulle hænge i liften ind over sengen og få besked på at skide er da det mest nedværdigende man næsten kan forstille sig. Ved godt der er travlt og personalet ikke kan være mere end et sted af gangen, men at behandle mennesker sådan er respektløst.


  • #17   29. jul 2020 Er lige blevet færdig med at se den.
    ØV hvor er det modbydeligt. Jeg bliver så ked og arrig!
    Det trængte i dén grad, til at komme frem i lyset, og interessant at høre fra sygeplejersken/lærerinden også. Jeg tror heller ikke at det kun handler om ondskab, selvom der selvfølgelig er nogle der aldrig skulle have arbejdet med mennesker.
    Så kan man håbe, at det var det der skulle til, for at der bliver gjort noget, hvad enten det handler om bedre personale, bedre udd. eller bedre arbejdsvilkår.


  • #18   29. jul 2020 #16
    Hvem skriver det i journalen? Vedkommende der skifter ham 9 timer senere eller?

    Men hvorfor tjekker vedkommende på videoen så bleen?
    Tænker ikke synet er så fedt.
    Det giver bare ingen mening.
    Jeg kunne godt tænke mig at høre den anden side af sagen.


  • #19   29. jul 2020 Jeg tænker at hun sikkert ikke lige har lyst til at skifte, så ignorere det

  • Ulla N
    Ulla N Tilmeldt:
    sep 2013

    Hunde: 1 Emner: 3 Svar: 103
    #21   29. jul 2020 Tænker det kan handle om tid da det var madtid. Men ingen undskyldning for ikke at få skiftet den ble.

  • Jinx
    Jinx Tilmeldt:
    feb 2020

    Følgere: 1 Hunde: 1 Svar: 135
    #25   30. jul 2020 Jøsses altså hvor er det sørgeligt, jeg forstår pludselig godt hvorfor nogle ældre smutter fra plejehjem og går i søen eller åen om vinteren... uheld tror jeg ikke længere på det er.

  • #26   30. jul 2020 Ak ja, men 100 mio kr. om dagen til ikke-vestlig indvandring, og 12,3 mio om dagen -ekstra- til EU, som tilskud til lande der har mindre skatter og 10 år tidligere pensionsalder end os, det er der penge til. Og u-lands bistand en masse og en ekstra milliard til Somalia, og 800.000.000.000 kr. til klimaet de næste ti år, som vil kunne forsinke den globale opvarmning med hele 3 sek. i 2100...

    Jeg bliver så harm.. Jeg troede engang at danske politikere skulle passe på Danmark og danskerne. Men prøv og se hvordan man prioriterer at behandle dem, der har opbygget den velfærd vi har i dag. smiley


  • #27   30. jul 2020 Hvorfor har de valgt det arbejde, de er ikke for de gammel. smiley smiley

  • #28   30. jul 2020 Jeg forstår heller ikke, at de har valgt det fag. I et arbejde med mennesker, skal man brænde for det.
    Det er jo ikke engang unge mennesker vi ser i de klip, som er tvunget ud i et valg af uddannelse.
    Øv altså.


  • #29   30. jul 2020 De snakker om de tit har vikarer.. Jeg tænker de måske har taget jobbet for at have et job

  • #30   30. jul 2020 Der mangler jo SOSUer så mange er næsten tvungen ind på uddannelsen af jobcenter eller kommune.
    Tidspres og minut dokumentation gør ikke arbejdet bedre.
    De fleste vokser med opgaven og bliver dygtige og glade for jobbet. Men ikke alle desværre.
    Og så går det jo ud over beboerne.
    Måske er manglende empati også mere udtalt i vores mig-mig-mig verden?

    En ting er sikkert at dunke folk oven i hovedet er ikke løsningen. Nogle bør selvfølgelig søge andet job. Men der skal også kigges på ledelsen, arbejdsstrukturen, Personalesammensætningen, arbejdsplaner og opgaver. Og måske også løn?
    Folk skal være glade for deres arbejde.
    Efter hvad jeg ved er der rigtig mange sygedage i personalet og der bruges bunker af penge på vikarer. Hvorfor er personalet så ofte syg?

    Skal med det samme sige, at jeg kun har info fra pressen og venner/bekendte. smiley


  • #31   30. jul 2020 Enig i, at ledelsen skal op i gear.
    Et nærliggende plejehjem her, fik netop ny ledelse. Siden er sygfraværet faldet meget.
    Fra pårørende er der stor ros til lederen der nu taler med sine medarbejdere, og beboere.



  • #34   30. jul 2020 Her er Isabelles artikel om forråelse fra den anden tråd.
    Den er virkelig interessant.


    Psykolog om plejehjemssag: Den forråelse, vi ser i de skjulte optagelser, er helt naturlig

    Psykolog Dorthe Birkmose har speciale i forråelse blandt ansatte i velfærdsjob. Hun trækker tråde tilbage til ’ondskabens psykologi’ og advarer om, at vi alle kan handle ondt, hvis vi bliver pressede.


    Først bringer et medie en afsløring med skjult kamera. Der er sker et omsorgssvigt. Af børn i en daginstitution eller af ældre på et plejehjem.

    Afsløringen skaber forargelse. Politikerne bliver chokerede og rystede. De kalder det »helt uacceptabelt« og siger, at de aldrig havde troet, at noget sådan kunne ske. Kort efter bliver der råbt på flere ressourcer og mere tilsyn.

    Psykolog Dorthe Birkmose ridser forløbet op, for hun har set det adskillige gange.

    »Det er lidt anstrengende på 20. år. Jeg har set så mange enkeltsager blive afsløret i medierne, og der sker det samme hver gang«, siger hun.

    Dorthe Birkmose har specialiseret sig i at arbejde med den forråelse, som kan ske blandt personale i velfærdsjobs. På plejehjem, i daginstitutioner, på bosteder for handikappede, endda på skoler.

    Det lyder som en niche, men siden hun i 2017 udgav bogen ’Når gode gør ondt’, har hun kunnet leve af det. Faktisk kan hun ikke nå andet end at holde foredrag om risikoen for forråelse. På en normal uge holder hun fire foredrag.

    Denne uge blev hendes speciale igen uhyggelig relevant, efter Ekstra Bladet bragte TV 2’s optagelser fra et plejehjem i Aarhus, hvor plejehjemsbeboeren Else bliver ydmyget og overhørt af sine hjælpere, skønt hun klager og beder om hjælp. De ansatte er så forrået, at de ikke ser hendes behov, lyder Dorte Birkmoses forklaring.
    Det kan ske for os alle

    Forråelse er en naturlig forsvarsmekanisme, som vi alle kan ty til, når vi bliver overmandet af afmagt, forklarer Dorthe Birkmose.

    Afmagten er en ubehagelig følelse at være i. Den gør os bange og urolig, og for at komme af med den, kan man gøre sig lidt hård og ligeglad for at undgå at mærke afmagten. Man bliver forrået.

    En af Dorthe Birkmoses pointer er, at det kan ske for os alle. Faktisk mener hun, at vi alle har prøvet at blive forrået. Overfor ægtefællen, en ven – eller klassikeren overfor vores børn.

    »De fleste kan genkende, at man kan blive hård overfor sine børn. I en presset situation, bliver man afmægtig og kommer til at skælde ud eller afvise, selv om man egentlig ønsker at gøre det godt. Bagefter kan man få dårlig samvittighed over, at man kunne blive så hidsig på et lille barn. Nogle gange er man ligefrem glad for, at ikke alt man gør, bliver filmet«.

    For at forstå, hvordan mekanismen virker på et plejehjem, tager Dorthe Birkmose os med på et lille tankeeksperiment:

    Du er nattevagt på et plejecenter, hvor der kun er én nattevagt til beboerne, som alle har moderat til svær demens. En håndfuld af dem er urolige om natten, så der er ofte fem ældre vågne ad gangen. Èn går forvildet rundt, én er bange og vil hjem, én kan ikke sove og klager sig, og én har afføring i sengen.

    Ligegyldig hvor hårdt du arbejder, eller hvor dygtig du er, kan du ikke nå at drage omsorg for dem alle. Du må vurdere, hvem der har mest brug for dig – vel vidende, at der så er andre, som du må lade alene. På et tidspunkt vil det uvilkårligt ske, at du beder en af beboerne om »bare at gå i seng«, og du kommer til at tale hårdt til en; »du skal lære at vente«, måske venter du også med at skifte en ble.

    Sådan er det nat efter nat, afmagten vokser, og på et tidspunkt må du bare have en pause. Du går ind på kontoret og låser døren, og gør dig ligeglad med, at der udenfor er beboere, som er ude af sig selv. Forråelsen er blevet din overlevelsesstrategi. Og det er så her, pressen sætter skjult kamera op.

    For ikke at opleve skyld og skam, undgår vi at tænke på, hvordan oplevelsen er for det menneske, det går ud over


    Faresignaler bliver overset

    Dorthe Birkmose forklarer, at en forråelse, som den i det ny eksempel fra plejehjemmet i Aarhus, ofte har været under opsejling i flere år.

    »Min erfaring er, at det tager tid at udvikle noget så forfærdeligt, som vi ser der. Man er træt, man bliver irriteret, og man begynder at gøre sig ligeglad. Så begynder forråelsen i lettere grader, hvor man latterliggør eller ignorerer nogle. Man bliver lidt hård, og når man bliver det, forsvinder afmagtsfølelsen for en stund. Det uhyggelige er, at man kan få smag for forråelsen, fordi afmagten dæmpes, og så kan det udvikle sig«.

    Det mærkelig ved forråelsen er, at vi kan være i den og agere på den, selv om vi ved, at det er forkert. Det ses også i det konkrete eksempel fra TV2 og Ekstra Bladet, hvor de to ansatte aftaler, at de siger, at de har skiftet Elses ble, hvis nogen spørger – også selv om de ikke har gjort det.

    »For ikke at opleve skyld og skam, undgår vi at tænke på, hvordan oplevelsen er for det menneske, det går ud over. Vi lader være med at tænke den tanke og holder fokus på os selv. Vi kan overbevise os selv om, at »det er bedst på den her måde«, »Else kan alligevel ikke forstå det«, eller »vi skal jo også have det hele til at hænge sammen, derfor må vi godt«. I det konkrete eksempel ved medarbejderne bedre og vil noget andet, men de forsvarer det alligevel i situationen. Det er, fordi det her er noget, de har gjort før, og moralen er eroderet over tid«, vurderer hun.

    »Jeg garanterer for, at der har været faresignaler. Deres sprogbrug er langsomt blevet mere hårdt, de har lavet jokes, som var mere nedgørende end morsomme, de er blevet lidt ligeglade, de har trukket sig fra de faglige debatter. Masser af mennesker har set eller anet noget, men ikke gjort noget. Så det gode spørgsmål er, hvorfor er der ingen, som har hjulpet dem, så det ikke kom så langt ud?«.
    De færreste siger fra

    Teoretisk trækker Dorthe Birkmose tråde tilbage ’ondskabens psykologi’, som opstod efter 2. verdenskrig. Efter krigens absurde grusomheder, gav det ikke mening at lede efter onde mennesker, for der var så mange, som havde medvirket eller havde været passive tilskuere uden at gribe ind.


    I stedet kom psykologer og filosoffer med teorier om, at vi alle kan handle ondt, hvis vi bliver pressede, og hvis vi bliver en del af en forrået kultur. Psykologer foretog eksempelvis forsøg, som afslørede, at almindelige mennesker var i stand til at påføre andre mennesker smerte, hvis de fik besked på det. Under pres blev alle forrået.

    »Jeg er ikke ude på at sammenligne plejecentre med det, som mennesker gjorde i kz-lejre. Men det er de samme psykiske mekanismer, som går i gang. Man er lydig, man gør som de andre, og man gør sig ligeglad og hård, hvis man bliver overvældet af afmagt. Hvis vi er pressede, kan vi alle gøre noget, som er mod vores moral, og de færreste siger fra«.

    Det uhyggelige er, at man kan få smag for forråelsen, fordi afmagten dæmpes, og så kan det udvikle sig

    En pointe hos Dorthe Birkmose er, at forråelse det ikke kun handler om ressourcer. I arbejdet med mennesker vil altid opstå afmagt. Fordi der er konflikter, fordi nogle er svære at hjælpe, eller fordi borgere har det dårligt trods den ansattes indsats.

    »Da der var en afsløring i københavnske daginstitutioner, blev den efterfølgende debat næsten kun om minimumsnormeringer. Det er selvfølgelig vigtigt, hvor mange man er på arbejde, men ressourcer er ingen garanti for, at man ikke bliver forrået. Der vil altid opstå situationer, hvor man som fagperson ikke slår til. Derfor er det så afgørende, at man løbende har en faglig diskussion om, hvordan man tager magten over afmagtsfølelserne på en sundere måde«, siger Dorthe Birkmose, som mener, at de to sosu-ansatte i det nye eksempel skulle have haft hjælp til at håndtere deres afmagt, så de fik sat ord på, hvad de er presset af, og hvornår de ikke føler, at de slår til.

    Dorthe Birkmose giver ikke meget for det, når politikere efter en skandalesag siger, at de ikke havde en anelse om, at der var problemer.

    »Vi har set afsløring på afsløring, så hvordan kan det komme bag på dem? Politikernes løsning er fyre folk, som reelt er slidt ned. I stedet for at se på, hvad årsagen er, så udskammer de enkelte medarbejdere. Men så fortsætter forråelsen, bare mere skjult«.


  • #35   30. jul 2020 Ja, det er præcis artiklen om forråelse jeg tænkte på! Så vigtigt at få nuancer på banen. Det handler ikke bare om dårlige mennesker som skal finde et andet job.
    Tak for tekst smiley


  • #36   30. jul 2020 At man arbejder med mennesker betyder jo nok nødvendigvis ikke at man er god til at have med mennesker at gøre. Jeg har flere gange haft tanken at nogen af de sosu'er jeg har mødt hos mine egne og min mands bedsteforældre nok skulle have haft valgt et andet fag smiley
    Det gør det så heller ikke bedre at de er superpressede og skal nå meget mere end de egentlig kan. Det handler ikke kun om at der mangler forskelligt plejepersonale. Det handler om hvad det er de skal fylde deres arbejdsdag med. Jeg synes det virker somom de skal bruge nærmest halvdelen af dagen - måske lidt overdrevet - på alt mulig dokumentation både af hvordan det står til med borgeren men også af deres eget arbejde. Det sidste er fjolleri og kunne forsvinde med et pennestrøg fra den ene dag til den anden.


  • #38   30. jul 2020 Okay, jeg havde simpelthen ikke regnet med, at det ville være SÅ ulækkert, nedværdigende og decideret ondskabsfuldt smiley

    Det er over min fatteevne, at mennesker kan være SÅ modbydelige, og det gør ondt langt ind i hjertet, at de ældre skal udsættes for sådan en behandling!


  • #40   30. jul 2020 ufatteligt ja smiley

    Jeg er helt rystet....


  • #41   30. jul 2020 A - præcis sådan jeg havde det. Der er INGEN undskyldning for sådan en behandling. Hverken travlhed, arbejdspres, dårlig ledelse eller forråelse. Det er simpelthen mangel på empati.

  • #42   30. jul 2020 Hjemmegående, jeg er enig. Der er simpelthen ikke undskyldninger nok til det.

    Min mor er efterhånden rigtig, rigtig dårlig. Hun kan knap kende og og min bror (det går bedre med at kende hundene), og hun har absolut ingen tidsfornemmelse. Og det eneste der kan gøre hende ked af det, er når hun tisser i bukserne. Fordi det ligger så dybt i os, at det ikke er noget voksne skal.

    Så alle de ble-episoder er hjerteskærende smiley Øv altså!


  • #45   30. jul 2020 Ok, det var godt nok langt værre end jeg havde forestillet mig smiley smiley
    De må da have vildt dårligt samvittighed dagligt når de tog hjem fra arbejde.
    Det er da helt galt!


  • Ulla N
    Ulla N Tilmeldt:
    sep 2013

    Hunde: 1 Emner: 3 Svar: 103
    #46   30. jul 2020 Synes det ligner dårlig arbejdsklima og arbejdsmoral. En ledelse som ikke formår at tage sig af opgaven om godt arbejdsmiljø. Under tidspress bliver de stakkels ældre mennesker til en opgave og ikke et menneske som der blev sagt.
    Ikke at det skal retfærdiggøre den behandling de 2 stakkels borgere fik for den var dybt forfærdelig.
    Jeg håber inderligt at der med denne dokumentar bliver bedre forhold for de ældre og syge borgere som virkelig har behov for kærlig pleje og omsorg. Håber politikerne får øjnene op for at der skal bruges flere penge på mere personale og mere tid til borgerne. Man arbejder under et stort tidspres og urimelige vilkår i ældreplejen. Det må ikke gå ud over borgerne, men det kommer det jo desværre til.


  • #48   31. jul 2020 Ulla N, men er vilkårene ikke stort set de samme alle steder? Der var jo også venligt og omsorgsfuldt personale i de klip, og de arbejder netop under præcis samme vilkår som de modbydelige. Jeg tror simpelthen ikke at man kan tørre det hele af på penge og dårlig ledelse. Det er helt sikkert en del af problemet mange steder, men de plejere man så for mange af, er slet og ret mennesker uden empati smiley

    Jeg synes det er skræmmende, at optagelserne er lavet over 2 uger. Hvor mange gange havde Else en ble på i 18 timer eller mere, bare i de klip? Det er simpelthen bare ikke ok at det mere er reglen end undtagelsen smiley


  • #50   31. jul 2020 Isabelle - jeg har arbejdet steder, hvor noget personale opførte sig sådan - og værre. Ledelsen var UDEMÆRKET klar over det - det blev fortalt af borgerne selv, af familien, af mig og af andre kolleger - der blev aldrig gjort noget.

  • #51   31. jul 2020 Isabelle det bliver også skrevet ved ham den ældre mand efter 10 timer

    der er netop gode plejere imellem. Det bemærker jeg også


  • #53   31. jul 2020 Jeg troede faktisk at næsten hele skylden lå i arbejdsmiljø dårlig ledelse og løn, men der var jo netop mange gode plejere.
    Man må da som det første kalde disse uegnede personer ind og hører deres grundlag/undskyldning for den rå og følelseskolde behandling de udviser.
    Ikke at der er nogen gyldig undskyldning! Blot for at spotte sådanne typer langt tidligere en anden gang.
    Jeg tænker de er mere egnet til noget fabriksarbejde eller rengøring. De burde ikke arbejde med mennesker eller dyr.
    Man ser jo også mange af disse typer inden for landbrug m.m. Selvom det “bare” er dyr så er det ikke i orden.


  • Ulla N
    Ulla N Tilmeldt:
    sep 2013

    Hunde: 1 Emner: 3 Svar: 103
    #58   31. jul 2020 A Jo vilkårene burde være de samme for alle. Dårlig ledelse = dårligt arbejdsmiljø. Der er sikkert nogle af hjælperne som måske godt kan se det er rigtig meget forkert behandling men som måske ikke tør sige noget hverken til kollegaer eller ledelse af frygt for hvad der sker. At en ble ikke bliver skiftet jævnligt og hjælp til at komme på toilettet er jo total grotesk og lig med omsorgssvigt da det jo kan forårsage en masse ikke rare ting. Der findes rigtig mange gode hjælpere/assistenter ovs men der findes desværre også dem som virkelig ikke burde have det job de har. Dette gælder alle fag.

  • Ulla N
    Ulla N Tilmeldt:
    sep 2013

    Hunde: 1 Emner: 3 Svar: 103
    #59   31. jul 2020 John. Du er ikke alene om våde øjne over den måde de stakkels mennesker blev behandlet på. Desværre sker den slags bare mange steder. Det ser ud og lyder så yndigt men bag facaderne ser tingene anderledes ud smiley

  • #60   31. jul 2020 Nu håber jeg så, at alle os med våde øjne husker billederne, når vi næste gang står i stemmeboksen. DF, venstre, konservative, radikale, LA og socialdemokraterne har alle støttet op om nedskæringerne de seneste 20 år - og har de ikke støttet dem, så har i al fald undladt at ændre dem, når chancen var der.
    I øvrigt underligt at penge kun er en motiverende faktor for de rigeste (skattelettelser)


  • #62   13. sep 2020 Hold da op, hvor er det frygtelig.
    Håber aldrig at jeg skal passes af sådan nogen.


  • #63   13. sep 2020 Det er da simpelthen for uhyggeligt smiley

  • #67   14. sep 2020 Jeg har ikke set programmet.

    Det var jo så omtalt inden, at det behøver jeg ikke.

    Jeg finder det dog uintelligent at se mennesker bifalde en kommentar, hvor man tager så alvorligt et emne, og gøre det noget til at have med indkomst at gøre.

    Det er kvalmende at se, at det at tjene penge gør en til at menneske der ønsker andre ondt!


    Ingen skal behandles dårligt når de bliver gamle. Slut prut finale! Den slags har ikke noget med indkomst at gøre, men drejer sig holdninger.

    Beklager.


  • #68   14. sep 2020 Jeg håber de fik fat i ham, før hans trusler blev udført ... for hold da op hvor er det godt nok en syg måde, at behandle et andet menneske på ... en type, der har brug for at prale med, at han behandler et svageligt menneske sådan, er farlig. Godt den/dem han sendte videoen til, meldte ham.

    Stakkels kvinde. Hun forstod ham ikke, men bare den måde han talte til hende på, må have trigget noget uro, i hendes system.

    Jobcentrene skal stoppe med at tvinge kontanthjælpsmodtagere til, at tage den uddannelse, og arbejde i det fag, når de ikke egner sig til det, og ikke ønsker det.
    Min hjemmesygeplejerske fortalte i morges, at hun ikke kan få en del af sine hjælpere, til at varetage deres arbejde, fordi de ikke vil/bruger kultur ect. som undskyldning. De mandlige lader deres kvindelige kollegaer om de fleste opgaver, og de får lov til det ... Jeg kan godt forstå, at det sejler, i systemet, på såå mange områder. Der er noget underledelse, og sådan noget skaber forråelse ...
    I det her tilfælde er det personen der er helt rådden i hovedet,

    Det er ikke et fag, man kan bruge som losseplads, men det gør vi, fordi vi ellers bliver nødt til, at give det flere ressourcer, og mere værd.
    Det gør så ondt, at se forsvarsløse mennesker, blive behandlet så modbydeligt.


  • #70   14. sep 2020 Sanne - der står i artiklen, at han var fyret indenfor en time, efter man blev bekendt med videoen. Gudskelov.
    Politiet er vidst også involveret.

    Er der noget om, at de forskellige kommuner ikke udveksler sådanne oplysninger?
    Jeg får helt ondt i maven ved tanken om, at sådan et svin bare kan gå ud og få job i en anden kommune smiley


  • #71   14. sep 2020 Malene: Jep, men det betyder næppe, at det her var første gang, han behandlede hende sådan her ... mon ikke han har øvet sig, inden han filmede det? Og på andre, hvor langt er han gået?
    Jeg gyser.


  • #72   14. sep 2020 Jo, jeg tror desværre du har ret..
    Det er helt uforståeligt modbydeligt smiley

    Der må da kunne laves et system, så andre arbejdsgivere er “advaret”? Noget i stil med børneattester evt..

    Synes det er en skrækkelig tanke, hvis han bare kan fortsætte på en ny arbejdsplads!


  • #73   14. sep 2020 Malene - jeg tror man plejer at spørge efter referencer inden ansættelse

  • #74   14. sep 2020 smiley smiley

  • #76   15. sep 2020 Jeg får så ondt i hjertet når man ser, hvordan man kan opføre sig sådan smiley
    De har jo slet ikke impati

    Jeg vil så gerne i gang med den uddannelse når jeg er klar, men har ikke råd til 1/2 på su.
    Føler der er forkerte mennesker der får hjælp til den uddannelse


  • #77   15. sep 2020 Tja, alt kan åbenbart bruges til at tage sig af vores gamle.

    https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2020/09/plejehjemsbeboer-ydmyget-helsingr.html?m=1


Kommentér på:
Plejehjemmet bag facaden

Annonce