{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
650 visninger | Oprettet:

svar fra bladet vi med hund {{forumTopicSubject}}

som nogle af jer kan kuske har jeg skrevet et brev til bladet vi med hund, da jeg lavdede indlæget her, oplyste jeg ikke at det var det blad, men de fleste af jer gættede det hihi.
har nu skrevet frem og tilbage med Anette Hvidkjaer som er redaktør for bladet.
Hun har forklaret at de IKKE tager afstand til muskel/molossere, kun uansvarlige hundeejere.
men de har ikke noget til nogle af de hunde i bladet endnu som måndens race.
Hun synes "vores" hunde er dejiige og i blad nummer 10 vil der være et billede af en dogo argentino.
Er glad forhun tog mit brev seriøst, så nu må vi se hvad der kommer fremover.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  svar fra bladet vi med hund
  • #1   14. aug 2007
    MIT BREV
    Os, som er også er hundeejere

    Da jeg hørte bladet ”………………” blev jeg ellevild, fedt lige hvad vi manglede os hundeejere.
    Skyndte mig straks at købe bladet og smække mig på sofaen.
    Jeg havde store forventninger til Bladet ang. Artikler, billeder, fagfolkene bag bladet, reklamer, erfaringer fra andre hundeejere, race beskrivelser osv.
    Jeg ved ikke hvilken målgruppe i havde tænkt jer at ramme, men må indrømme at jeg blev skuffet, da jeg er ejer af to molosserhunde af racen dogo argentino.
    Selvfølgelig havde jeg ikke regnet med at finde denne race i bladet, men måske andre molossere eller muskelhunde. Det eneste var noget om, var om amstaff var kamphunde eller noget i den stil. Kan ikke helt huske det.
    Pyt tænkte jeg, det er første gang det udkommer så de næste par gange købte jeg bladet og de næste gange, ingen artikler om muskelhunde.
    Jeres slogan lyder: ”……………………………………”
    Sådan som jeg definerer det er det til alle som elsker hunde, lige meget hvilken race det er.
    Synes i bladet der mangler nogle positive indlæg ang. molossere eller muskelhunde, kald det hvad i vil.
    Vi er faktisk en speciel klub (dansk molosser klub) som hører under DKK.
    Vi går meget op i vores racer, avl, hundens sundhed, såvel fysisk som psykisk.
    Mange af os muskel hund ejere er normale hundeejere som alle andre, vi ejer bare som regel kæmpe hunde, som har et dårligt ry.
    Vores hunde får lige meget kærlighed, træning og lydighed som alle andre hunde.
    Mine hunde bliver luftet 4-5 gange på en kæmpe mark, går til hundesvømning en gang om ugen, de løber ved siden af cykelen et par gange om ugen, er med ude og opleve noget, er med til udstillinger, går til træning, bliver socialiseret, de får lov til at brug deres næser, så de er lavet til, Sidst men ikke mindst, de får alt det kærlighed som man overhovedet kan give.
    Altså et normalt dejligt hunde liv
    Og der er tusinder af andre som lever med deres hunde på samme måde, jeg kender i hvert fald mange som behandler deres hunde på den måde.
    Kunne godt tænke mig at i bladet der kom mere fokus på det positive ved at eje disse racer, for hvis i undgår det, ser det ud som i holder lang afstand til disse hunde, hvilket i måske også gør??? Men så er det ikke det rette at kalde det ”……………………………”
    Mange af disse racer bliver desværre også købt at folk som ikke burde eje en hund, mange køber også disse racer, avler løs på dem, blander dem og sælger dem for mange penge.
    De fleste af disse typer mennesker køber sådan en dejlig muskelhund, uden at vide hvad de går ind til, tror de kan lave fuldstændig om på racen. Det KAN man ikke.
    Os som er seriøse med disse racer, VED hvad vi har købt og lever derefter, vi prøver ikke at lave vore store Mastino eller Fila. Vi ved hvad vi har med at gøre og hvis der er noget vi er i tvivl om hjælper vi hinanden.
    Ikke for at der ikke bliver laver fejl, men når man ejer disse racer skal man også være ”stor” nok til at høre efter andres erfaringer.
    Jeg håber i vil tage dette til overvejelse, da vi er nogle som elsker vores muskel- molosser hunde og er træt af de bliver hængt ud på negative måder.
    Det i kan gøre ved at hjælpe er at sætte mere fokus på det gode ved hundene også, for i min verden er det ikke hundene som er noget galt med, men ejere.
    På forhånd tak,
    Med venlig hilsen Majbritt Larsen


  • #3   14. aug 2007 karina og ronni: mange har fortalt at de har prøvet og skrive til bladet men har ikke fået svar, så synes det er lidt fedt hun skriver tilbage, fordi det handler om "vores" hunde

Kommentér på:
svar fra bladet vi med hund

Annonce