{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
517 visninger | Oprettet:

Pelstab {{forumTopicSubject}}

Nogle der har fortand på pelstab hos hunde?
Lavede et opslag om det forleden ang min 7år gamle pomeranian.
Vi var forbi dyrlægen i dag med Luke da han over en tid har tabt mere og mere pels i plamager rundt omkring på kroppen og nogle steder mørkere pigmentering i huden.. han er næsten helt uden pels nogle steder ??
Jeg tænkte selv først Black skin desease da det jo også ligger til racen.. dyrlægen ville ikke udelukke det men hun syntes ikke det minder om de tilfælde hun tidlligere har set med det. Hun tog en prøve af hans pels for at se efter bl.a. hårsækmider - men den viste ingenting. Han fik diagnosen pelstab uden ny form for hårvækst. Hun sagde at det bare sker nogle gange ????? hvis det bliver værre over den næste måneds tid vil hun gerne tage blodprøver af ham da det også kan være noget hormonelt.. det korte af det lange er at hun anbefalede os at tilføje noget vegetabilsk olie i hans foder og desuden prøve at skifte foder (vi fodre med essentiels - nautical Living) til noget allergi venligt.. han har bare aldrig haft problemer med det foder før.. ??
Hans pels har altid været svær for os at holde da han har så meget underuld der filtre helt vildt.. der er desuden lidt skæl i pelsen også - den er meget tør.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Pelstab
Kommentér på:
Pelstab

Annonce