{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
523 visninger | Oprettet:

Så hold dog op hund! {{forumTopicSubject}}

Åhhh.. Aiya har lige fået en gulerod som hun ligger og gumler i på sit tæppe foran vores gasovn, men den dumme hund bliver ved med at skubbe guleroden ind til ovnen og kan ikke få fat i den igen uden at brænde næsen.. Så hun gør bare helt vildt.. Hehe.. Det er nu meget sødt, men det er også trælst at fiske den fri for hende hele tiden.. Hehe..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Så hold dog op hund!
  • #1   17. okt 2007 Av da .........pas på med den gasovn........Emma satte sig op af den vi har i vores fortelt til campingvognen........og der gik altså ild i rumpetten på hende........hun fik heldigvis kun sveden noget pels, men kun fordi vi var så hurtige at klappe ilden ud........så nu er hun bange for den .......heldigvis.

  • #2   17. okt 2007 Hun er bare så sød.. Og så ligger hun og knurrer af flammen inde i ovnen :o) Ved ikke hvad der sker for hende idag.. Hun er bare så super aktiv og overgearet.. Man skulle tro hun var høj på et eller andet :o)

  • #3   17. okt 2007 Smilende Susie: Så tæt kommer hun slet ikke på, for hun ved godt den er varm.. Også derfor hun gøer af guleroden istedet for at tage den.. Hehe.. Men bliver lidt nervøs når hun ligger med sit legetøj, for det kommer godtnok lige tæt på nogen gange :o)

  • #4   17. okt 2007 Vores nabo havde engang en belgisk hyrdehund og en brændeovn, og så viftede den lige halen hen til brændeovnen og svups, så havde den sveden ca. 6 cm. af hårene på halen..

  • #5   17. okt 2007 Møgungen: Ej puha.. det må da have været varmt.. Aiya er også blevet for varm af at ligge foran ovnen nu, så nu er hun gået hen på gulvet og leger bideleg med alle hendes bamser, pivedyr og kødben.. Det hele får tur en efter en.. Det ser lidt sjov ud.. hehe..

Kommentér på:
Så hold dog op hund!

Annonce