410 visninger
|
Oprettet:
Risengrød i ovnen... {{forumTopicSubject}}
Hej
Nogle der kender dette triks - det er vildt dejligt og nemt og ingen nødvendighed at røre rundt... Men jeg kan ikke huske om der skal være låg på når det er i ovnen...???
maj 2006
Følger: 25 Følgere: 26 Hunde: 3 Emner: 275 Svar: 3.186
nov 2005
Følger: 18 Følgere: 23 Hunde: 1 Emner: 142 Svar: 3.892
maj 2006
Følger: 25 Følgere: 26 Hunde: 3 Emner: 275 Svar: 3.186
maj 2006
Følger: 25 Følgere: 26 Hunde: 3 Emner: 275 Svar: 3.186
jul 2005
Følger: 61 Følgere: 53 Hunde: 5 Emner: 715 Svar: 10.611
dec 2006
Følger: 15 Følgere: 14 Hunde: 2 Emner: 25 Svar: 190
okt 2007
Følger: 12 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 948 Svar: 8.823
Der hælder man ihvertfald bare mælk og ris i en bøtte ind i microen 30 min ca.. Lige dreje rundt.. SÅ ca 20 min mener jeg det er.. Lige dreje rundt igen.. Lade den hvile lidt da den stadig skal være lidt "flydende" efter hviletiden er den som var den lavet i en gryde
maj 2006
Følger: 25 Følgere: 26 Hunde: 3 Emner: 275 Svar: 3.186
*s*
feb 2007
Følger: 10 Følgere: 9 Hunde: 1 Emner: 52 Svar: 405
Den med ovnen:
Koges op som almindeligt på komfuret og sættes så i ovnen på 100 grader - indtil den er tyk nok. Den hverken brænder på eller behøver at man rører i det hver 5 min.
Men jeg kan ikke huske om det er med eller uden låg...
jan 2006
Følger: 49 Følgere: 59 Hunde: 4 Emner: 135 Svar: 8.372
ind i flere timer på næsten ingen grader, røres i en gang imellem, og så med låg på
de fik risengrød hver mandag, spørg om jeg ikke havde lyst til det juleaften *GGG*
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.780
Risengrød i ovnen...