{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Opsætning af gardiner 500 kr.
  • Connect washing machine and dryer to circuit 550 kr.
  • Installering af tørretumbler med lidt for kort ledning 500 kr.
  • Lukket for vand og fjernelse af radiatorer 2.000 kr.
  • Vaskemaskine pumper ikke vand ud 1.350 kr.
  • Samle 2 gaderobeskab. 2 dørs. 700 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Bolle opskrift
  • #1   8. jul 2008 50g gær
    50 g smør eller magarine
    6 dl vand eller mælk
    2 tske sukker
    2 tske salt.
    1200 g hvedemel.

    Smulder gæret i en skål, smelt smørret, og held vandet/mælken i så det har den rette temperatur (lillefingervarmt)
    Ælt melet i men behold ca 1/4 tilbage, til æltning på bordet.
    tilsæt salt og sukker samtidigt med melet.
    Ælt til dejen ikke længre hænger fast i fingre og bord.

    Hæver lunt i 30-45 min. slås op til boller og hæver igen 30-45 min.
    (jo længre de hæver jo mere luftige bliver de)
    bages ved 200 grader i 12-14 min..


  • #2   8. jul 2008 Følger lige med har fødselsdag på fredag så skal have bagt, kæresten gør det nok ikke lige for mig...

  • #3   8. jul 2008 Jeg laver selv varianter af den opskrft, så nogle gange bytter jeg noget af hvedemelet ud til noget grov mel/ knækkede rugkærner/ solsikkekerner eller lignende for at lave en lidt sundere variant...
    har også brugt den som basis i nogle mad brød, hvor jeg har puttet gullerod og peberfrugt samt tørede krydderurter i, det kan også godt anbefale.


  • #4   8. jul 2008 Eva, prøver din opskrift nu smiley

  • #5   8. jul 2008 Jeg bruger som regel kærnemælk i stedet for mælk. Og ja, pas på ikke at putte for meget mel i. Ellers bruger jeg nogenlunde som i Eva C's opskrift. De bliver altid dejligt luftige. God bagelyst - får næsten lyst til selv at gå igang smiley

  • #6   8. jul 2008 Jamen jeg skal også selv hjem og bage, så vi har boller til imorgen tidlig.
    Bager nemlig og putter i fryseren i poser så det passer til en eller to morgner, så vi får hjemmebagte grovboller hver morgen.....


  • #7   8. jul 2008 I stedet for at bruge alm mel så brug AMO yougurt mel. Jeg siger dig det er godt og de er lækre lugtige og holder sig længere.

Kommentér på:
Bolle opskrift

Annonce