Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Havearbejde 3.150 kr.
  • Have arbejde 205 kr.
  • Reparation af opvaskemaskine 1.200 kr.
  • Klippe hæk ned 1.000 kr.
  • Elektriker 1.500 kr.
  • Hjælp til hænge lamper op 500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  koge en kylling...
  • #1   13. sep 2008 1 time ca

  • #2   13. sep 2008 Er den frisk så ca 45 - 50 minutter.
    Er den dybfrossen, så tager det et par timer


  • #3   13. sep 2008 okay.. smiley tak... så er det godt jeg allerede har sat den over... for det kan jo godt komme til at tage lidt tid før maden er klar så.. smiley men det bliver sq lækkert når det er klar... nam nam...

  • #4   13. sep 2008 den er fersk... tænkte at det ville tage for lang tid med en frossen...

  • #5   13. sep 2008 Uhm, elsker høns i asparges

  • #6   13. sep 2008 det er nemlig rigtig godt og det er en krig siden vi har fået det sidst.. jeg har tendens til at synes at det godt kan være lidt besværligt at lave... men i dag havde jeg overskuddet til det og så får vi vidst til to dage.. nam nam... smiley

  • #7   13. sep 2008 ej er da nemt at lave.
    det værste er vel at pille kyllingen ..men det står jeg altid for


  • #8   13. sep 2008 ja det er også det med at pille kyllingen jeg synes virker uoverskueligt og så det med at den skal koges først... smiley og så sidder det med mængden af opvask der kommer ud af det også stadig i mig selv om vi har fået opvaskemaskine nu..

  • #9   13. sep 2008 og så kan man lave suppe af kogevandet også smiley sådan en god hjemmelavet hønsekødssuppe er også god smiley ellers kan man fryse kogevandet og bruge det til suppe senere

  • #10   13. sep 2008 Jeg ville i hvert fald koge den 1 time og måske + lidt mere 5-15 min. Lige med kylling er det ekstremt vigtigt at den er gennemkogt for at undgå salmonella.
    Men når den har kogt en time, så prøv at tage fat i et lår. Hvis det/kødet nemt falder fra resten af kyllingen, så er den færdig.


  • #11   14. sep 2008 kyllingn var helt færdig da jeg gik ud og kiggede til den.. og tarteletterne blev vildt gode... desværre blev sovsen en lille smule tynd... meeen det blev godt.. smiley nam nam... så nu er resten frosset ned og så skal vi have suppe i aften med resten af kyllingekødet, grøntsager og nudler eller sådan noget.. så det bliver godt i dag også.. smiley

  • #12   14. sep 2008 Når jeg laver høns i asparges/kylling i karry og lignende, koger jeg altid kyllingen for længe - det gør det meget lettere at pille den.

    En time- en time og et kvarter.

    Så lader jeg den stå og køle ned - tager tre skåle. En til reelt kød, en til ben og en til skind, brusk og andet overskud...

    Hunden ELSKER den ordning, for han får alt afpillet ;o)

    Ofte putter jeg benene tilbage i kogevandet og koger ind.. så bliver suppen kraftigere og smagen bedre...

    Det tager sammenlagt halvanden time inklusiv kogning og så ti minutters oprydning ;o)

    Står selv for turen på tirsdag, hvor jeg skal lave mad i vores hundeklub til tyve personer ;o)


  • #13   14. sep 2008 jeg tror også jeg kogte kyllingen lidt ekstra og så stod kæresten for pilningen og der kom både skin, brusk og andet guf til chika... og i mens kogte jeg vandet godt ind og derfra puttede jeg så nogle terninger boulion(staves) i for at give mere smag... tænkte ikke lige på at putte skroget i igen... men det smagte som det skulle.. smiley og chika var ret glad for hendes aftensmad... smiley

  • #14   14. sep 2008 Det lyder også som en god plan ;o)

    Er stadig vældig misundelig - selvom jeg faktisk fik tarteletter i tirsdags i hundeklubben - og de var GODE ;o)


  • #15   14. sep 2008 jeg tror det var over et halvt år siden at vi sidst havde fået det... måske endda næsten et år... så det var tiltrængt... smiley

  • #16   14. sep 2008 Det er desværre ikke noget vi får her. Rene kan ikke lide asparges.
    Men måske når han skal til Fæøerne i en måned og arbejde, jeg kan lave mig en ordentlig portion og guffe i den selv.


Kommentér på:
koge en kylling...

Annonce